hdd

  1. S

    To Sell HDD terpakai untuk dijual (4 unit)

    HDD 500GB terpakai untuk dijual. Harga RM100 termasuk pos. Ada banyak unit tapi nak jual 4 unit dulu. Sebab jual - dah tak pakai lagi. Kalau nak 250GB pun ada, harga boleh runding
  2. Xploit Machine

    To Sell Sold & Closed

    Sold & Closed
  3. M

    To Sell 6tb 3.5hdd seagate skyhawk surveillance

    *6TB 3.5HDD SEAGATE SKYHAWK SURVEILLANCE untuk di lepaskan* - Terbaik untuk sistem recording CCTV dan terbaik untuk pc storage. - Barang baru. Plastik je dah takda. Prefer COD dr postage. Cod sekitar Putrajaya, Salak Tinggi matt *RM650*
  4. S

    Wanted Hard disk pc 500Gb/1Tb terpakai

    Salam ..urgent nk bli seken hdd WD/Seagate 500Gb/1Tb 3.5" utk pc Cod puncak alam atau jarak yg boleh saya gagah nak pergi. Kalau ada pm tepi or post kt sini..t/kasih
  5. sham6545

    To Sell DAH JUAL Hard Disk 1 Tera SOLD OUT

    Subject: Hard Disk 1 Tera untuk Laptop 2.5 Item Type 1: Others Condition: Second-hand (Used) Price: 100 RM Area: Semenyih Description: Assalam Used hard disk untuk guna pada laptop Sata 2.5 inch Brand Toshiba Tested 100% working, No Bad Sector Jaminan 3 hari COD sahaja di Semenyih, Tesco...
  6. ZONDA

    To Sell WD Caviar Blue Hardisk 250GB new never open(sold out)

    WD Caviar Blue Hardisk 250GB new never open Rm60 Free Pos Wasap: 012 35o **5944 utk PC
  7. Dss.Net

    To Sell WD Caviar Blue Hardisk 500GB ( 2 Unit) HARGA TURUN

    Item(s): WD Caviar Blue Hardisk 500GB Price: [/color] 1 Pcs RM 60 Take Both RM 110 Dealing method: POSTAGE OR COD Location: PENANG Contact method/details: WS/PM/CALL - 01129470262
  8. afiq2512

    To Sell Wd blue 4tb 3.5

    Internal hardisk western digital utk dijual Rm450.postage add rm10 Cod klang shah alam 0163247047 whatsapp:)cgrock
  9. conturix

    Wanted Mencari Hard Disk Ide Yang Dah Rosak/Tak pakai

    Salam, Saya mencari hard disk rosak jenis sambungan IDE..saya nk beli rm5-10 satu.. Area Shah Alam/Banting.. Boleh PM/SMS/whatsapp/telegram/call.. Saya pergi ambil sendiri.. Tq..
  10. muka_alak_sinyum

    Wanted External Hdd Lagu Karaoke

    Salam Cgrians.. maaf kalau x kena post pada tmpatnya.. disini saya ingin mencari Ext hdd yg penuh dgn lagu karaoke. sbb dulu saya ada nampak org jual. tp buat tatau je sbb x perlu. sekarang kalau seller tu or seller2 lain yg ada nak jual. boleh comment or pm saya. thanks CG ROCKS
  11. M

    Wanted HDD Desktop, Laptop, Portable

    Nak beli HDD 500GB-2TB. Apa brand pun boleh, apa saiz pun boleh. PM I model dan harga. Tq
  12. herokicap

    Tolong advise sapa bole buat DATA RECOVERY

    Salam semua. Saya ada ext hdd seagaet 500 gb yg tiba2 kong. Hantar kt juruteknik opis mmg dah godek takbole detect. Tp dlm buos still nampak hdd tu. Sapa pernah hantar company or org perseorangan yg bole buat data recovery tu. Sayang, gambar anak2 nak membesar byk dlm tu+folder2 keje. :((~X(...
  13. millionman

    Wanted [URGENT] HDD yg murah2

    Siapa ad jual HDD 3.5 Sata 1TB (baru)... dekstop saya ad kt kdai nak repair kne tukar HDD... kt kdai tu jual mahal... Klu ad ahli2 cg yg jual HDD nie dgn harga yg murah saya nak beli... COD sahaja... saya duk Damansara... urgent... ok dh beli dh... --CLOSED--
  14. ajib88

    Wanted Spare parts laptop second Hand

    Salam warga CG, saya nak mencari part-part laptop second (terpakai) sebagai contoh: 1) DVD Rom (Sata/IDE) 2) LED/LCD yang elok boleh dipakai (tak pecah or retak) 3) HDD Second IDE/Sata Laptop sahaja kalau boleh yang ada laptop2 rosak nak buang boleh tolak dekat saya..saya beli..coz nak buat...
  15. shamputra

    Wanted Hard Disk Sata (laptop) 2nd

    Kepada sesiapa yg mempunyai hard disk sata 2nd utk laptop 320GB sila lah jual pada sy. mmg amat memerlukan sgt2....
  16. SCEG

    Wanted Hard Disk 160GB

    Salam Sapa2 yang ada jual Hard Disk 160GB , sila PM your best price Kuantiti - 7 nos. Term : COD ( KL area ) Terima Kasih
  17. A

    To Sell Western Digital 1 TERA SATA 3.5

    Item(s): Western Digital 1 TERA SATA 3.5 Package includes: WD Caviar Black SATA Hard Drives 1 TB, 32 MB Cache,7200 RPM Model: WD1001FALS Price: RM290 Warranty: 1 Year Location of seller: KL Contact method/details: [email protected] Age of item: New --- Item(s) conditions: New...
  18. I

    Wanted Hard disk Sata

    aku nak beli hard disk 160g serius buyer preferred method: COD area kl.. budget rm80 used.. kalau new..offer me.. tq
  19. goldtrader

    Wanted 2.5' HDD ATA/100 40GB atau 80GB

    السلام عليکم Aku perlukan hard disk BARU, brand tak kisah lah apa apa pun , sumer boleh .. janji ATA/100 sapa sapa ada , boleh kasik harga kat sini, kalau tak nak kasi kat sini boleh pm TQ
  20. rezonk

    To Sell hard disk 40 gb

    hardisk 40 gb untuk di jual rm 40termasuk penghantaran. contact aku jika berminat 0125767810.warantty 1 tahun murah dan apa masalah dalam setahun aku ganti hardisk lain.
Top
Log in Register