Wanted Hard disk Sata

CG Sponsors




ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
aku nak beli hard disk 160g serius buyer preferred method: COD
area kl..

budget rm80 used..

kalau new..offer me..

tq
 
Sponsored Post

myalizee83

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,678
Reaction score
15
Points
25
aku nak beli hard disk 160g serius buyer preferred method: COD
area kl..

budget rm80 used..

kalau new..offer me..

tq
I ader yg 80GB sbb i pakai IDE cable. Nie dulu dah lama i beli dgn member I tp i x pakai lagi. kalau u nak u ambik jer. Tp i tak tau boleh pakai lagi ker x sebab dah lama jugaklah. u kat area maner?? kalau u nak try x per...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register