Wanted Mencari Hard Disk Ide Yang Dah Rosak/Tak pakai

CG Sponsors




conturix

Fun Poster
Joined
May 9, 2008
Messages
682
Reaction score
1
Points
15
Salam,

Saya mencari hard disk rosak jenis sambungan IDE..saya nk beli rm5-10 satu..

Area Shah Alam/Banting..

Boleh PM/SMS/whatsapp/telegram/call..
Saya pergi ambil sendiri..

Tq..
 
Sponsored Post

crkb

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2006
Messages
849
Reaction score
2
Points
15
Salam,

Saya mencari hard disk rosak jenis sambungan IDE..saya nk beli rm5-10 satu..

Area Shah Alam/Banting..

Boleh PM/SMS/whatsapp/telegram/call..
Saya pergi ambil sendiri..

Tq..
Saya ada dlm 10-20 biji tapi kat Kota Bharu Kelantan.
Mcm mana nak deal?
Atau tunggu hujung bulan Januari saya ada urusan di KL.?
 
Last edited:

conturix

Fun Poster
Joined
May 9, 2008
Messages
682
Reaction score
1
Points
15
Adush..sy skrng di selangor..kg di selangor..minggu depan dah balik kuantan..
Lagipun nak sikit je..dlm 4-5 biji..
Ahli2 cg yg lain xde ke??
 

ihw666

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,063
Reaction score
23
Points
70
nak buat apa. nak magnet dia yg super power hebat ke.
magnet dia kalau lalu sekuriti tesco berbunyi oh..
saya tau sebab aritu saya ter bawa dalam seluar saya. wakakaka
 

lost_soul2878

Super Active Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
8,745
Reaction score
18
Points
65
Adush..sy skrng di selangor..kg di selangor..minggu depan dah balik kuantan..
Lagipun nak sikit je..dlm 4-5 biji..
Ahli2 cg yg lain xde ke??
itu hari aku ade 2 bijik, harini tengok tinggal sebijik lak haha... nak jugak ke tt? kalau sata punye yg rosak aku ade 4 bijik, sas punye ade 2 bijik. so kesimpulannya yg ide ade seketol yg rosak, lg seketol aku rase da terbuang la
 
Last edited:

conturix

Fun Poster
Joined
May 9, 2008
Messages
682
Reaction score
1
Points
15
itu hari aku ade 2 bijik, harini tengok tinggal sebijik lak haha... nak jugak ke tt? kalau sata punye yg rosak aku ade 4 bijik, sas punye ade 2 bijik. so kesimpulannya yg ide ade seketol yg rosak, lg seketol aku rase da terbuang la
Duk area mana bro??
 

lost_soul2878

Super Active Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
8,745
Reaction score
18
Points
65
Duk area mana bro??
sory bro lambat reply, aku dok setapak, kalau nk masa ko on the way balik kuantan tu meh la singgah ambil kat kedai aku kat wangsa melawati sat kire tak jauh dari tol Gombak tu dlm 5 kilo je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register