To Sell Tokek 40 Ekor

CG Sponsors




peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
CLOSED
-tokek dah jual-
 
Last edited:
Sponsored Post

jambu85

Fun Poster
Joined
Oct 26, 2010
Messages
161
Reaction score
0
Points
10
salam..
ada tokek nak dijual..
berat dalam 250-299 gram..
ada dalam 40ekor..sapa2 yang berminat, boleh call/sms/email saya untuk pertanyaan lanjut..

siyes seller....
area mane bro?
 

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
maaf..baru online..
ada di klang..
tuan dia memang nak jual..saya suh dia hantar gambar..nanti saya upload.
 

whizzkid

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2009
Messages
704
Reaction score
30
Points
20
Bro, confirm ke ada tokek berat 299g tu? Kalau ada, saya rekemen bagi makan vitamin/ubat yang boleh menaikkan berat dia..

Ubat ni saya ada jual.. Harga percubaan 2K sebotol (1.5L).. boleh guna untuk tempoh 30-45hari.. anggaran pertambahan berat dalam 60-80g..

Kalau berkesan & nak repeat, kena beli 5 botol.. Harga 10K.. :D

Ubat/vitamin ni memang tak ada masalah nak guna.. Kalau doktor cek nanti confirm boleh lepas.. hehe

Paperhal boleh contact saya di talian 013-3534956 (Ammar)
 

jambu85

Fun Poster
Joined
Oct 26, 2010
Messages
161
Reaction score
0
Points
10
Bro, confirm ke ada tokek berat 299g tu? Kalau ada, saya rekemen bagi makan vitamin/ubat yang boleh menaikkan berat dia..

Ubat ni saya ada jual.. Harga percubaan 2K sebotol (1.5L).. boleh guna untuk tempoh 30-45hari.. anggaran pertambahan berat dalam 60-80g..

Kalau berkesan & nak repeat, kena beli 5 botol.. Harga 10K.. :D

Ubat/vitamin ni memang tak ada masalah nak guna.. Kalau doktor cek nanti confirm boleh lepas.. hehe

Paperhal boleh contact saya di talian 013-3534956 (Ammar)
bro ubat ni blh tak klu gune utk perbesarkan lg senjata lama aku nih??skrg ni mmg da besor pom tpi klu leh nk besarkn lg:)):))
 

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
tu la katanya..
mungkin xsampai..

tapi yang pasti memang lebih 250 dan kurang 300
 

lailawati

Fun Poster
Joined
Nov 6, 2010
Messages
268
Reaction score
3
Points
15
kecilagi tu simpan setahun lagi. darh tak merah lagi kih.kih
320gm atas bolih le
 

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
lama xup thread ni..cuti lik kg..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register