Tinggal atau tak?

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

teen_kids

Freshie
Joined
Jun 27, 2012
Messages
14
Reaction score
0
Points
0
Hai semua. Just nak tanya pendapat je. Sya dgn bf dah setahun lebih hubungan. Nak dipendekkan cerita,dlu bf ni pernah curang dengan sy. But everyone deserved a second chance. So i did gave him a second chance. Tapi sekarang ni, dia ada kantoi lagi dengan sy. Sy nak putus. Okay putus dah sekarang. Tapi dia mcam taknak lepaskan sy. Sy pon susah nk stop contact dengan dia. Tapi patut ke orang macamtu diberi peluang berkali kali? sy rasa jawapan mesti tak kan. Tapi nak sokongan moral dari anda semua. Thanks ye.
 
Sponsored Post

An's

Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
1,408
Reaction score
1
Points
0
Sy pn BAru putus....tp sy llaki..Kes lbih kurang mcm ni kantoi sbaliknye dye nk tgglkn sy sbb sy xfhm dye..sebenarnye sbb demand dye tinggi..law ikutkn pengalaman elok tgglkn jerk trust cost she doesn't deserve you..byk lg lelaki yg baek diluar sne..
 

kurtherman

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2013
Messages
554
Reaction score
3
Points
0
Xpayah bg muka...nnt ko gak kna lg...cr le yg lain..bkn xde rupa pun...kan...hahahahahaha
 

rubber4

Junior Member
Joined
Mar 22, 2013
Messages
75
Reaction score
0
Points
0
Elok tt cari yg lain je.. takut kalo teruskan couple nti tt ari2 duk dlm paranoid. xtenteram
 

anakorek

Fun Poster
Joined
Dec 28, 2012
Messages
234
Reaction score
1
Points
0
lebih baek tnggl..masa couple dah curang..dah kawen x tau la..
 

ceria28

Legendary Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
11,902
Reaction score
109
Points
0
Location
earth
baru couple dah curang...apa lg bila dah nikah nanti...lg teruk...

so lebih baik tinggalkan saja & cari lain...ramai lg yg sesuai utk tt diluar sana
 

tanaknasi

Fun Poster
Joined
May 11, 2013
Messages
110
Reaction score
0
Points
0
Location
di muka bumi Allah
umur TT berapa? lau tgk dr cara penulisan macam muda lg..

sesetgh lelaki mmg sifat cam tu..suke pasang rmi2..tp hakikatnya dia btl2 sygkn sorg je..

so TT fikir masak2 sblm wt keputusan n lau blh mintak petunjuk dr Allah..lau rse dia bukn jodoh TT then tinggalkan je..byk lg lelaki lain yg baik2 kt luar sne yg kurang kasih syg..hehe
 

Qiqi Jalal

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2013
Messages
520
Reaction score
0
Points
0
Location
gombaks
dah buat mesti akan buat lg. aku masa bujang dulu pon camtu gak. kesian ex aku tu 3 kali kena game. haish. alhamdulillah dah kahwin ni dah tak ada perasaan nak curang. you deserve better tt. bersyukur lah Allah tunjukkan perkara yg sbnr. be strong!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register