Tinggal atau tak?

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

mr.dede

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,320
Reaction score
186
Points
63
nak clash ngn bf pon tya org lain.
bkn org lain yg sedap pon...bf ko jugak yg sedap..
ekekeke
 

bintangtimor

Active Member
Joined
Jun 11, 2010
Messages
1,509
Reaction score
2
Points
0
Location
dalam rahmat Allah swt ~
Hai semua. Just nak tanya pendapat je. Sya dgn bf dah setahun lebih hubungan. Nak dipendekkan cerita,dlu bf ni pernah curang dengan sy. But everyone deserved a second chance. So i did gave him a second chance. Tapi sekarang ni, dia ada kantoi lagi dengan sy. Sy nak putus. Okay putus dah sekarang. Tapi dia mcam taknak lepaskan sy. Sy pon susah nk stop contact dengan dia. Tapi patut ke orang macamtu diberi peluang berkali kali? sy rasa jawapan mesti tak kan. Tapi nak sokongan moral dari anda semua. Thanks ye.
curang yg bagaimana ? :"> heee...
tu la masalahnya ber-couple2 neh... dah buat mcm2 dah...dating dll
bila ada 'masalah' kena betul2 hati yg paling dalam...tu yg susah nak lupa :(
niatkn hati utk berkahwin...insya'Allah dibukakan jalan oleh Allah s.w.t :)
 

8itis9

Active Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,170
Reaction score
11
Points
0
Location
MY
malam2 cam gini, elok ko study dari ko pikir masalah bf ko tu.
 

skeleton2020

Junior Member
Joined
Dec 29, 2013
Messages
60
Reaction score
0
Points
0
kadang2 bf tu ada yang sayang betul2 wpun dia curang,, kena tgk curang ganer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register