Telco & Post Program Penipu Terbaru Daripada FaraTech!

CG Sponsors




zinedine

Banned
Joined
Jan 11, 2007
Messages
5,741
Reaction score
22
Points
65
Faratech sepertimana yg korang kenal adalah syarikat Melayu penipu yg telah menipu ramai orang melayu melalui program2 ciptaannya sebelum ini seperti Program Khas Usahawan Telekomunikasi (PKUT), International Telecommunication Business Programme (ITBP), Telekm Malaysia Business Programme (TMBP), Techteleca & Inteleca.

Sekarang Faratech telah buat program baru dengan nama Telco & Post. Modus operandinya sama, pegi dengor taklimat kat Menara TM KL setiap sabtu pukul 10 pagi, wajib bayar RM500.00 lepas taklimat dan bayar RM53 ribu utk join Telco & Post. Lepas dapat duit RM53 ribu tu, Faratech dgn kepala penipunya bernama Azlan Rosmera pun lesap dan iklankan lagi di akhbar utk pengambilan mangsa tipu baru.

Maklumat pasal penipuan Faratech dgn Telco & Post ni dah terlalu banyak tapi masih ramai lagi melayu yg bo*oh tak reti2 bahasa dok join jugak program penipu macam ni.

Cuba rajin2 rujuk kat mana2 sumber, kongsi maklumat di internet. Jangan la tertutup sangat fikiran tu, buka minda tu!

http://ayares151.blogspot.com/2009/09/telco-and-post.html

http://ayares151.blogspot.com/2009/12/telco-post-lagi.html

Makluamt terkini yg lain akan menyusul dan diminta sesapa yg ada maklumat kongsikan di sini.
 
Sponsored Post

wan12345

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
2,449
Reaction score
21
Points
25
aku pernah pie dgr taklimat kat menara telekom kat kl
jauh tu dengar taklimat dr png....
tapi tgk pakej pun beleh tahan gak....
last sekali...aku x jadi join...
nasib lah aku x join...
klu x tak hagus duit aku....
mmg klu tgk compony strong...
siap masuk tv ngan paper...
tapi scam gak huhuhu
 

onlinetrader

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
6,113
Reaction score
193
Points
73
kalau betul buatlah report wei
kesian kat mber2 kita yg tak online
sbb hanya yg online je dpat tahu menda nie
bayangkan org2 kampung yg dtg betul2 nakwat business
sekali terjebak mcm nie..siann wooo
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
Btol ke nie....aku tgk byk gak outlet dia baru buka....kat tmpt2 strategik plak 2....kat jb la...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kat area bangi ada 2 kedai kalau tak silap aku
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
repot polis laa lau betul penipu..53K tu...
 

KayoSokmo

Banned
Joined
Jul 25, 2009
Messages
882
Reaction score
4
Points
15
yang peliknya....kalau diorg scam nape msh skarang duk ader lagi program mcm tu..... kabel besar ke...
 

sokia

Legendary Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
16,256
Reaction score
5
Points
115
kat machang ada 1...tp signboard jer...dah lama
 

rodaira

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,677
Reaction score
312
Points
41
aku rasa dia bukan tipu mcm SCAM org..tpi mungkin cara dia terangkan dan janji keuntungan dan macam2 tu x kesampaian..tu yg ramai rasa tertipu. biasalah bisnes takleh untung melambung 100% setiap masa.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register