BTC USD 53,325.1 Gold USD 1,783.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Teknik trade mrlan09

Sponsored Post

aswea

Freshie
Joined
May 1, 2019
Messages
8
Reaction score
7
Points
8
20210224_171059.jpg

Trsr..dalam proses pembelajaran. 3 hari baru price sampai area TP.
 

tamiji

Fun Poster
Joined
Jun 1, 2008
Messages
282
Reaction score
1
Points
15
dekat mana nak belajar dari awal teknik ni master master sekalian?
 

ahmaddpintu

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2017
Messages
270
Reaction score
97
Points
30
dekat mana nak belajar dari awal teknik ni master master sekalian?
ini teknik basic je tuan, yg jadi kedepan ialah cara pemahaman basic itu tuan, sekilas pandang forex ni wowww senangnya buy sell...buy sell...buy sell...akhir sekali bye bye sahaja takde lagi dah sell oleh sebab tak faham term term yg ada dlm chart fx' utk lagi pencerahan boleh kontek mrlan09
 

kariAyam

Freshie
Joined
Mar 24, 2019
Messages
36
Reaction score
36
Points
16
ini teknik basic je tuan, yg jadi kedepan ialah cara pemahaman basic itu tuan, sekilas pandang forex ni wowww senangnya buy sell...buy sell...buy sell...akhir sekali bye bye sahaja takde lagi dah sell oleh sebab tak faham term term yg ada dlm chart fx' utk lagi pencerahan boleh kontek mrlan09
ada kelas ke masta? apapun trsr + pinbar reversal + CS pattern = 💯
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20145
USD / JPY
108.043
GBP / USD
1.38401
USD / CHF
0.91779
USD / CAD
1.25005
EUR / JPY
129.808
AUD / USD
0.77110

CG Sponsors




Top
Log in Register