Forex Chart

G
Reaction score
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam bro, nak join wassup bincang2 pasal market eu tak??
    Ambe dah dua kali bukak thread pasal wassup nie, dua kali jugak mod sniper kasi delete.. kalu nak join, roger2 ambe no phone bro kat PM..

    Psstt..: tak kena bayar apa2, cuma JUAL BELI DILARANG, HAL POLITIK JUGA DILARANG…kelebihan wassup adalah respon yg lebih cepat daripada trader2 CG, berbanding dengan reply post di CG…
    Salam masta, :cool:

    Minta untuk vote anak ceq AHMAD NAUFAL..

    Terkini: [AYUH VOTE "AHMAD NAUFAL" SEMAKSIMA MUNGKIN...DASHENA (BABY INDIA) TELAH MENDAHULUI NAUFAL ...:-SS :((]

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook...klik OKAY sekali lagi untuk step seterusnya...

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG, iaitu gambar no.2 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!" :)paid

    Salam masta, :cool:

    Minta untuk voteq anak ceq AHMAD NAUFAL..

    Terkini: [AYUH VOTE "AHMAD NAUFAL" SEMAKSIMA MUNGKIN...DASHENA (BABY INDIA) TELAH MENDAHULUI NAUFAL ...:-SS :((]

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook...klik OKAY sekali lagi untuk step seterusnya...

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG, iaitu gambar no.2 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!" :)paid

    Di sini saya ingin meperkenalkan satu teknik yang mantap dan berkesan.Ebook TFS
    cukup mantap,sejak dipekenalkan versi 1 hingga versi 3... versi terkini cukup padat dan
    merangkumi semua aspek dan jika dikira nilai ebook ni memang tak terkira nilainya.Di sini ada
    diterangkan bagaimana cara menggunakan teknik SNR,TRENDLINE,FIBO,EMA,MONEY MANAGMENT dan
    banyak lagi.Memang cukup lengkap ,,detail satu persatu

    Tidak cukup dengan ebook pihak TFS melengkapkan lagi dengan tutorial video,,memang berbaloi
    memilikinya.


    Apa yang menariknya ialah anda cuma sekali bayar saja,tetapi teknik,ilmu,segala info terkini
    akan di update secara automatik.Anda juga secara automatik menjadi ahli Face Book,,disni ahli
    ahli boleh berbincang mengenai forex,pihak admin dan rakan-rakan TFS sedia membantu

    Jadi apa tunggu lagi dapatkan sekarang !!!!

    Miliki Ebook dan Video Tutorial TFS sekarang


    http://www.forexsebenar.com/hop.php?ref=RealTradeTFS
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register