Teknik trade mrlan09

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20721
USD / JPY
106.595
GBP / USD
1.3925
USD / CHF
0.90832
USD / CAD
1.27371
EUR / JPY
128.682
AUD / USD
0.77056

CG Sponsors




Sponsored Post

InstaForexRebat

CG Hardcore Club
Joined
Nov 9, 2008
Messages
52,128
Reaction score
4,421
Points
601
nu sejak keluar berita rcep 3 minggu lepas dah tak toleh belakang dah..AU sangkut trade war dgn China..tak tahu la brp lama nu boleh trending kuat camni
au pun sama... dah lama naik... bilalah dia nak turun kaw2 punya.. aku dah byk lapis sell ni huhu
 

kariAyam

Freshie
Joined
Mar 24, 2019
Messages
32
Reaction score
33
Points
16
au pun sama... dah lama naik... bilalah dia nak turun kaw2 punya.. aku dah byk lapis sell ni huhu
Utk pair AU, tf weekly & daily TRSR komplit dah cucuk resistance & ada double top. Kalau tengok monthly macam nak sambung terbang je..Saya tunggu candle daily close Isnin tgk monthly close mana..apapun trend is your best pren..trsr..
1606636367368.png
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,394
Reaction score
101
Points
83
Gj ni semalam hingga pagi ni dah naik 100pp dari 13850 - 13950...
4H strong pula pagi ni, nak felai lagi ker.......🤒
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,890
Reaction score
332
Points
141
Gj ni semalam hingga pagi ni dah naik 100pp dari 13850 - 13950...
4H strong pula pagi ni, nak felai lagi ker.......🤒
hah.. nampak gaya arini baru nk start enjin.
 

msapar

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2008
Messages
861
Reaction score
27
Points
30
Minta nasihat. Masalah utama aku bila acc dah grow sket mula nak buka lot gajah. So untuk control sifat Tamak aku over copident terpaksa aku draw keluar kekalkan modal asal agar lot gajah Tak keluar. Hi hi TRSR. Penah 30$ ke 1000$ esok buka lot gajah mc trus. Banyak setan kot. Salam Trsr result minggu lepas
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register