Teknik trade mrlan09

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17916
USD / JPY
106.958
GBP / USD
1.30459
USD / CHF
0.91122
USD / CAD
1.32418
EUR / JPY
126.121
AUD / USD
0.71681

CG Sponsors




FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,168
Reaction score
754
Points
171
BUY EJ nowwwwwwwwwwwwwwww... TP 10 PIPS, SL 25 PIPS
 
Sponsored Post

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,088
Reaction score
334
Points
141
Nasihat mrlan09: Forex dan Kehidupan
(dipetik dari forum carigold.com)

"::eek::eek:.....sebenarnya aku takut nak mengajar,...aku takut dorang tak dapat apa yg aku
dapat....pendapat aku rezeki kita tak sama,...kita belajar ilmu yg sama,tapi hasilnya korg dapat
skit aku dapat banyak,..tak pasal-pasal aku kena maki..:))"
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,049
Reaction score
1,080
Points
201
dah ade yg wat PC utk TrSR ke? area KL..
 

hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
260
Points
81
Masyaallah Tabarakallah , ana sudah menanglah contest Instaforex sniper, 2nd place lah, ini macam Insya Allah ana boleh jadi kaya lah, :giggle: :giggle: ,sekarang ana sendiri sudah syok sendirilah, jadi ana bikin video kasi tuan-tuan tengok lah ini trading style banyak baguslah
,

nanti ana mau kasi khabar sama ana punya kawanlah itu mrdisc
terbaik lagunya
 

46du114t1f

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2018
Messages
530
Reaction score
68
Points
30
sl tu wajib kalau xnk mc, kwl risk anda kalau nk selamat dan akaun tahan lama. kalau dh smpi point yg kita tanda utk cutloss, atau sl, terus xpyh fikir panajng, cutloss terus tnpa ragu2.

yg jadi masalahnya, nafsu kita yg xnk cutloss atau stoploss, bila dh kena point stop loss, kita buang stop loss tu, tu yg bwk kerugian besar tu, market bukan kita punya, n hari esok masih ada.

kalau dh kena STOP LOSS tu, sbnrnya dh bleh nmpk dh arah market nk mana, dgn mm yg kukuh, dh risiko yg sudah dikawal oleh kits, bleh je nk terus cover loss n popit, cuma kena tahu lah snr mcm trsr yg mrlan ajar.
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Setuju masta. Dalam market ni ada banyak peluang.

Samalah juga selain daripada trading pun.

Kalau si dia bukan kita punya carilah yang lain.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register