Teknik Highway

Recommended Brokers


Sponsored Post

rwx

Active Member
Joined
Apr 19, 2012
Messages
1,617
Reaction score
18
Points
25
comments dari salah satu forum antarabangsa tentang ea ini
Assalam tuan, nape ek EA ni hanya open trade satu pair sahaja..padahal dh guna default setting trade 28 pair.. attach kt EU M5..
 

wyattparx

Freshie
Joined
Aug 31, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Salam Warga CG.

Disini aku nak kongsikan Onlinesbi sudoku aadhar card indicator highway yg sblm2 ni orang duk heboh2 dan mengenakan cas yang tggi tu. Aku bagi free je tp klu sape2 dah profit nak donate tu blh je PM..keke...

Apa2 pon try kt akaun demo dulu.

Cuba setup entry kt time frame besar cth H4 H1....timeframe kecik bleh tp agak risky.

Masukkan semua file kt Indicator folder dan attach semua file tu.

Entry terbaik bila ade Supersignal kuar...reverse signal.



Nak download indicator di bawah


Aku xmenjanjikan bulan bintang tp cuba bersyukur la mana yang ada.Apa2 pon jgn dikecam.:)paid:)paid:)paid


Press Like jika suka...

Nak register FBS bleh klik link bwh ni
https://fbs.com/?ppu=2252776
ada dot warna pulak tu. yang dot kuning kat atas tu apa pula maknanya?
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register