Teknik Highway

Recommended Brokers


Forex Chart

syaqiq2312

Active+ Member
Joined
Jan 24, 2007
Messages
2,701
Reaction score
58
Points
35
up sikit... perghh dah bersawang aku nyer acc
 
Last edited:
Sponsored Post

hady1

Fun Poster
Joined
Nov 4, 2009
Messages
604
Reaction score
7
Points
15
saya share satu account lagi untuk NFP mlm ini

Metatrader Login : 240955590
investor password : Highway123
Metatrader Server :FBS-Real-4
 

rwx

Active Member
Joined
Apr 19, 2012
Messages
1,619
Reaction score
18
Points
25
comments dari salah satu forum antarabangsa tentang ea ini
Assalam tuan, nape ek EA ni hanya open trade satu pair sahaja..padahal dh guna default setting trade 28 pair.. attach kt EU M5..
 

wyattparx

Freshie
Joined
Aug 31, 2019
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Salam Warga CG.

Disini aku nak kongsikan Onlinesbi sudoku aadhar card indicator highway yg sblm2 ni orang duk heboh2 dan mengenakan cas yang tggi tu. Aku bagi free je tp klu sape2 dah profit nak donate tu blh je PM..keke...

Apa2 pon try kt akaun demo dulu.

Cuba setup entry kt time frame besar cth H4 H1....timeframe kecik bleh tp agak risky.

Masukkan semua file kt Indicator folder dan attach semua file tu.

Entry terbaik bila ade Supersignal kuar...reverse signal.



Nak download indicator di bawah


Aku xmenjanjikan bulan bintang tp cuba bersyukur la mana yang ada.Apa2 pon jgn dikecam.:)paid:)paid:)paid


Press Like jika suka...

Nak register FBS bleh klik link bwh ni
https://fbs.com/?ppu=2252776
ada dot warna pulak tu. yang dot kuning kat atas tu apa pula maknanya?
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register