Pakej lengkap teknik highway beserta Ebook

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13
USD / JPY
106.904
GBP / USD
1.26225
USD / CHF
0.94122
USD / CAD
1.35885
EUR / JPY
120.802
AUD / USD
0.695

CG Sponsors




lancepenn

Freshie
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1
Reaction score
17
Points
8
salam warga CG..

kat sini aku nk share pakej lengkap teknik highway beserta ebook sebagai panduan korg utk berjinak
dlm trading,kt telegram duk kecoh psal indi ni caj tinggi ke langit,aku pn dpt free dri kwn yg dah popit byk dri indi ni.
jangan korg nk start group MLM lak ngn indi ni..nak profit kt indi ni senang je, SABAR dan jaga MM account korg. :D

kalau ada sapa2 nk share screenshot or update skill sendri dri indi ni boleh la share reply dlm thread ni
bg warga lain faham dan jelas cara pnggunaan Indi ni.

Guna kat akaun demo dulu untk faham cara pnggunaan teknik highway ni.
suggest akaun cent dari Fbs, timeframe H1 dan H4.


Like kalau thread ini membantu korg.
jangan kecam naa :eek:

mirror link
--> https://ufile.io/oillo
 

Attachments

Sponsored Post

airaura88

Active Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
1,071
Reaction score
4
Points
35
park dulu balik nti baru belek...tq TT
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,682
Reaction score
689
Points
121
terbaik tuan... dh nampak cara-cara dia... cuma kena practive je lagi
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
parking sikittt ....
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,164
Reaction score
809
Points
176
ada sape sape boleh bukak tak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register