BTC USD 38,986.2 Gold USD 1,821.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Teknik haroon 2008

Sponsored Post

GABAN_Z

Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
1,601
Reaction score
22
Points
25
Salam,

ku dah try pada GU,GJ,EU,EJ sumanya mantap lain pada tu belum lagi try..cumanya pada Gold tengah dalam kajian sebab dia tak leh pakai indi quantumits..

ape pun ko kaji mcm mana dia berfugsi dan try pada demo..

bila dalam trade kena lebihkan bersabar..selama aku main menda ini dlm H4 lah yang banyak aku buat untung.

Sekian.
 

GABAN_Z

Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
1,601
Reaction score
22
Points
25
Salam,

Kedua-dua Tf H1 dan H4 saling berkait dan sebaiknya perlu melihat kedua-duanya sekali. SL perlu diletakan agar dapat mengurangkan kerugian besar..

kepada yang telah mencuba sila postkan disini dan pada yang kurang pasti saya cuba menolong...Untuk kita bincangkan bersama bagi kebaikan.

Sekian
 

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
Thanks bro sebab sanggup tolong nubie2 macam kami ni. Moga murah rezeki :)paid
 

amachofx

Fun Poster
Joined
Aug 9, 2008
Messages
163
Reaction score
1
Points
15
Terima kasih atas usaha anda semoga murah rezeki..
 

katsumoto

Active Member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
1,783
Reaction score
38
Points
30
tak silap saya teknik ni ada kat forexfactory... nanti saya search balik
 

nazim5123

Active+ Member
Joined
Apr 9, 2007
Messages
4,698
Reaction score
41
Points
30
berapakah sl yang dicadangkan untuk teknik ni walau apa pun terima kasih kepada saudara yang sudi berkongsi teknik ni
 

GABAN_Z

Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
1,601
Reaction score
22
Points
25
tak silap saya teknik ni ada kat forexfactory... nanti saya search balik

salam,

kalau ada tolong atachkan ke sini plak mana tau jadi lebih berkesan boleh la kawan kita disini gunakan untuk kebaikan bersama...insya Allah

Sekian,
 

GABAN_Z

Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
1,601
Reaction score
22
Points
25
berapakah sl yang dicadangkan untuk teknik ni walau apa pun terima kasih kepada saudara yang sudi berkongsi teknik ni

Salam abang,

SL kita sebaiknya di ambil dari atas candle permulaan yang mula turun, dan sekiranya berlaku revesal kita dapat menjimatkan sedikit modal kita..

Kalau boleh kita tengok di H4 dan dari H4 la kita akan memperolehi SL kita. Nanti saya akan attach kan gambarnya.. Insya Allah.

Sekian,
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19956
USD / JPY
110.686
GBP / USD
1.39950
USD / CHF
0.90862
USD / CAD
1.22748
EUR / JPY
132.774
AUD / USD
0.76269

CG Sponsors




Top
Log in Register