Teknik haroon 2008

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1331
USD / JPY
107.096
GBP / USD
1.25965
USD / CHF
0.94221
USD / CAD
1.35638
EUR / JPY
121.350
AUD / USD
0.69737

CG Sponsors




Sponsored Post

GABAN_Z

Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
1,601
Reaction score
22
Points
25
Indicator yang digunakan ada dibawah.

Minta maaf la..tak leh upload la.:D kurang pandai.

tapi tak per leh ambil dalam Meta Editor.

file Indicator ada di page 2 --->
 
Last edited:

AkuJaya

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2007
Messages
167
Reaction score
5
Points
25
SALAM PADA NADA SEMUA LIHAT LAH PADA DOC DIBAWAH. Lebih baik baca dahulu dan sekiranya ada kemushkilan sila lah ajukan selagi termampu saya jawabkan.:D

Cubalah teknik ini sebaik mungkin.

sekian.
Salam bro,
Attachkan temp dan indicator di sini untuk kegunaan ramai....
 

GABAN_Z

Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
1,601
Reaction score
22
Points
25
Salam bro,
Attachkan temp dan indicator di sini untuk kegunaan ramai....
Salam bro saya dah try td tak boleh juga upload.. ada cadangan dr bro tak,:">
 

feroz3004

Active+ Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
3,810
Reaction score
138
Points
33
Bro, email kat saya jugak boleh. Template ngn indi teknik bro ni. Pastu saya tolong attachkan kat sini.

[email protected]
 

GABAN_Z

Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
1,601
Reaction score
22
Points
25
Salam.
Bolehkah indicator ni digunakan pada TF 30 minit?
salam,

Sebenarnya boleh..sebaiknya ko lihat juga pada TF H1 bersama M30.. M30 baik untuk short term je..lebih baik pada H1 atau H4..kerna baik untuk long term..

sekian,
 
Sponsored Post
Top
Log in Register