Sifu786
Legendary Member

- Messages
- 12,325
Paid Membership
- Joined
- Feb 18, 2007
- Messages
- 12,325
- Reaction score
- 154
- Points
- 123
167.72-167.82...nampak gaya EJ bermain2 kat sekitar price tu jer..#:-S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.


insyallah ke 3 3 pair pagi ni lebih ke arah down...jgn tamak2 k..god luck n hati2!!paid
masih ada yg tekini lagi..cuma lum update..bagi org pahamkan betul2 guna indi2 tu baru kita suap lagi yg baru...ops! bukan baru penambahbaikan yg lama..indi2 sama cuma tpl yg berubah wajah..lebih cun dan meyakinkan..tungguuuuu....![]()
![]()
p/s: semua khas tuk kawan2 kat CG ni...jgn kena jual dah ler..![]()

k ler kawan2..mlm sikit kita jumpa k..market tak cantik plak hari ni..malas tengok market cam ni..jumpa lagi....
=wasalam-

erm..nampak pair xxx/jpy UP..cuma masih kurang cantik..EJ baru UP dalam 50pp jer dari open..skg masih berkeadaan UP lagi..tak tahulah kalau CS baru jam 9pm ni bull mybe HI semalam akan cuba di sentuh lagi...mybe jer..
p/s: solat isyak dulu...jom!!

HI dah lepas..skg masihberkeadaan UP, dalam 20min lagi CS baru kat TFH4..andai masih BULL mybe akan UP lagi..sampai mana...mybe 168.51 akan cuba di sentuh..cuma berhati2 time price agak tinggi cam ni..macam2 boleh berlaku...kalau belum open lagi baik hati2 jer..

pada pendapatan sifu, sesuaikah kira nya saya melepaskan beruang untuk menutup gap?
pendapatan sifu amatlah dihargai..

uj duk main tang tu je....
mungkinkah up lg.....