• Forum search currently under maintenance...

Taobao Service Review

Recommended Brokers


belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,688
Reaction score
199
Points
73
Salam all

siapa yang biasa beli dr taobao?
aku ada order beberapa brg..2 brg dpt msg ada problem ..cmna nak buat ?..
fest time aku dpt msg cenggini

 
Sponsored Post

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
14,308
Reaction score
279
Points
131
tak pasti mmg wajib kene gune agen ke tak...
tp kat cg ni byk thread agen utk beli brg taobao...
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,688
Reaction score
199
Points
73
tak pasti mmg wajib kene gune agen ke tak...
tp kat cg ni byk thread agen utk beli brg taobao...
brg lain2 aku belasah ja..takat ni ok...ada berpuluh brg aku order yg lain2 tak dpt msg tu...ni sngkut 2 brg
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
14,308
Reaction score
279
Points
131
brg lain2 aku belasah ja..takat ni ok...ada berpuluh brg aku order yg lain2 tak dpt msg tu...ni sngkut 2 brg
ooo... bleh rupenye... biase beli byk ke skit bos?
ingatkan mmg kene pakai agen,takot sangkot kat mane2...
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,688
Reaction score
199
Points
73
ooo... bleh rupenye... biase beli byk ke skit bos?
ingatkan mmg kene pakai agen,takot sangkot kat mane2...
agen tu kita kna pilih ka boss?
aku main click2 kat web dia ja..tak pakai agen la tu kan?
ada 15 item aku order ..ada yg da smpi...2 item tu ja sgkut
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
14,308
Reaction score
279
Points
131
agen tu kita kna pilih ka boss?
aku main click2 kat web dia ja..tak pakai agen la tu kan?
ada 15 item aku order ..ada yg da smpi...2 item tu ja sgkut
agen tu pun nampak kat cg ni byk bukak thread...
mule2 saje nak cari thread pengalaman beli dgn taobao...

klau klik teros,rasenye tak pakai agen...
klau agen,kite bgtau brg nak beli,nanti diorg bgtau harge,siap pos...
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,688
Reaction score
199
Points
73
agen tu pun nampak kat cg ni byk bukak thread...
mule2 saje nak cari thread pengalaman beli dgn taobao...

klau klik teros,rasenye tak pakai agen...
klau agen,kite bgtau brg nak beli,nanti diorg bgtau harge,siap pos...
tak pakai agen pon ok boss...cuma kna byk pki google translate.. aku dah email customer servis dorg apa bnd masalah dgn brg tu..nt aku update sini
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
14,308
Reaction score
279
Points
131
tak pakai agen pon ok boss...cuma kna byk pki google translate.. aku dah email customer servis dorg apa bnd masalah dgn brg tu..nt aku update sini
terima kasih bos terbaek info...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register