'Stand By Me' filem Doraemon terakhir

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,318
Reaction score
1,545
Points
201
tak suke betul katun doremen versi 3d ni...
 
Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,318
Reaction score
1,545
Points
201
Konsep 3D x best.
Doremon ni dari dulu tgk 2D.

Bila 3D dh x jdi lawak pulak.
tu la finishing muke lagi teruk dari 2d lukisan tangan... haha menyampah aku
 

Zulkarnine

Super Active Member
Joined
May 30, 2007
Messages
7,616
Reaction score
160
Points
83
kita dah biasa tengok yang 2D... 3D nampak pelik...

agak2 akan ada versi manusia pula tak?.... ni kalau ada, takleh bayangkan camne rupa Doreamon tu....kalau bentuk kucing biasa masih nampak logik lagi la...
 

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
277
Reaction score
38
Points
30
kita dah biasa tengok yang 2D... 3D nampak pelik...

agak2 akan ada versi manusia pula tak?.... ni kalau ada, takleh bayangkan camne rupa Doreamon tu....kalau bentuk kucing biasa masih nampak logik lagi la...
Jungle book pon org boleh buat, inikan pulak doraemon.

Cuma akan jadi mcm death note.
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,677
Reaction score
366
Points
141
Aku try download besor jugak filenya. Tak berjaya download. Play terus pun tak boleh. ada source lain tak?
download je guna 3rd party..

pastedownload dot com
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register