BTC USD 49,256.7 Gold USD 1,785.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Software POS Free.

Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
kalu utk salary staff sapa ada sware free , source ke? tq
 

marvelous

Legendary Member
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,964
Points
201
salam..ade system pos yg baru & free x

yg version ni lah...

FREE aje...

tp kalo nak pakai banyak pada pc berbeza...diaorang dah keluarkan version berbayar...

tapi masih berbaloi lagi harga nya...setahun dalam rm400 rasanya....tak kan dalam masa setahun x boleh generate profit kot....cover balik kos rm400 d bayar....
 

che_in

Fun Poster
Messages
172
Joined
Apr 8, 2008
Messages
172
Reaction score
0
Points
10
Salam tt..dh try pos system ni..nampak ok cuma nk tanya pasal apa resit x ada nombor tulis 0 ja...tk
 

khairilhusni

Legendary Member
Messages
10,919
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
Salam tt..dh try pos system ni..nampak ok cuma nk tanya pasal apa resit x ada nombor tulis 0 ja...tk

ok je bro... setting printer salah kot.
 

Attachments

  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 11.53.01 PM(1).jpeg
    WhatsApp Image 2018-11-24 at 11.53.01 PM(1).jpeg
    72.7 KB · Views: 17
  • WhatsApp Image 2018-11-24 at 11.53.01 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2018-11-24 at 11.53.01 PM.jpeg
    110.5 KB · Views: 19
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register