BTC USD 49,264.4 Gold USD 1,784.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Software POS Free.

dauskupang

Super Active Member
Messages
5,237
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
268
Points
81
Salam.

Ada jumpa software Point Of Sale kat internet.

Free je...sesuai untuk peniaga kecil sebab dia boleh guna satu PC je...

User Interface simple je...

Boleh connect dengan Cash Drawer...Printer...Scanner...

Ada jugak disediakan Barcode generator...

Dah test dah memang OK...

Macam-macam fungsi ada...boleh tengok report sales harian bulanan dan sbgnya...

Ni antara contoh User Interface TANPA GST...


2015_07_07_12_11_00_Regit_Express.png


Regit_Express2.png


Regit_Express3.png



Yang ni dengan GST plak


gst1.png


gst2.png


gst3.png


Kalau ada yang berminat nanti akan diberi download link...



Contoh resit yang dikeluarkan...

Boleh customized sendiri...

gst4.png
 
Last edited:
Sponsored Post

dauskupang

Super Active Member
Messages
5,237
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
268
Points
81
Contoh resit yang dikeluarkan...

Boleh customized sendiri...

gst4.png
 

dauskupang

Super Active Member
Messages
5,237
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
268
Points
81
Bleh set password pekerja dan tokey...

pass.png


:)paid:)paid
 

psx_dream87

Super Active Member
Messages
7,027
Joined
Feb 10, 2011
Messages
7,027
Reaction score
31
Points
80
nice..

bermanfaat

daus yang macam ni la yang kita nak :D

tq tt
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register