Sistem Auto-Reply Wassap Waktu Solat

CG Sponsors




Sponsored Post

arnabkacak

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
2,557
Reaction score
28
Points
30
boleh jual..buat kupon diskaun, atau kat fb tuh..kod "PM"..
 

mobileapps

Active+ Member
Joined
Mar 26, 2013
Messages
3,824
Reaction score
24
Points
25
patut govt galakkan anak muda berinovasi mcm ni..tahniah bro. makin ramai org kita yg kreatif. btw, kasi service number btl2 la bro. nak test ni
 

natsu90

Fun Poster
Joined
Sep 12, 2009
Messages
261
Reaction score
34
Points
20
patut govt galakkan anak muda berinovasi mcm ni..tahniah bro. makin ramai org kita yg kreatif. btw, kasi service number btl2 la bro. nak test ni
:D
apa maksud bro kasi service number betul2? kalau maksudnya guna phone number Malaysia drpd US, nak guna nombor Malaysia mahal sikit dan leceh nak daftar dgn IC.

kalau maksudnya aku tulis nombor tu ada dash (-) tu, itu utk senang baca je.
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,692
Reaction score
829
Points
576
bro , PM mcm mana nak dapatkan sistem bro nie :D
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,234
Reaction score
21,042
Points
1,671
good job

lg bagus utk org kesepian forever alone tu. die boring2 wasap 'hi' pstu ada awek auto reply kt die. cuba buat yg ni bro keh3
 

mr_compiler

Active Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
2,085
Reaction score
20
Points
25
bagus2x....kalu bole masukkan tarikh sekali tt.
 

natsu90

Fun Poster
Joined
Sep 12, 2009
Messages
261
Reaction score
34
Points
20
good job

lg bagus utk org kesepian forever alone tu. die boring2 wasap 'hi' pstu ada awek auto reply kt die. cuba buat yg ni bro keh3
okay, cuba try test. :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register