SiHulk Spiral System Sdn. Bhd. (1166813-K) - spiralsignature.com

Recommended Brokers


Sponsored Post

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11
*Macamana nak buat Duit SPIRAL???*

*GANJARAN TUNAI(CASHBACK)*
-Ganjaran ini diberikan oleh pihak Pengeluar(Nusaraya Sdn Bhd) daripada hasil KEUNTUNGAN syarikat kepada para Ahli sebagai Tanda Kesetian.

Bagaimana caranya???
Begini caranya:
1. Jadi AHLI melalui link referral pengenal. DAFTAR ADALAH PERCUMA!!!

2. KELEBIHAN AHLI:
1. Dapat Beli Pada Harga Murah(Kilang)
2. Dapat Ganjaran Tunai(Cashback) setiap kali beli barang melalui sistem online Ahli.
Bonus Cashback ada 2 kategori:

1️⃣Cashback Peribadi=19%
Cashback peribadi 19% tu berlaku bila kita buat pembelian peribadi..apa jenis produk sekalipun mesti dapat 19%.
Contoh kita beli Spiral FuelSaver harga ahli RM40.
Rm40×19%= RM7.60.

2️⃣Cashback Generasi:
Generasi 1= 6%
Generasi 2= 5%
Generasi 3= 4%
Generasi 4= 3%
Generasi 5= 2%
Generasi 6= 1%

Bonus generasi plak berlaku apabila kita daftar ahli baru melalui link ID Ahli kita dan dia buat pembelian.

Contohnya kita daftar Ali dan Ali buat pembelian sekotak Spiral FuelSaver RM40. Ali dapat 19%=RM7.60.

Kita sebagai pengenal bagi Ahli tadi dapat upah gak dalam bentuk cashback juga sebanyak 6%×RM40= RM2.40.😋 ok tak?

Ali tu dikira Generasi 1 kita.

Generasi ke-2 pulak berlaku apabila Ali tadi daftarkan ahli baru contoh namanya Bakar. Bakar ni dia beli sekotak Spiral RM40.
- Bakar dapat 19%=RM7.60
- Ali dapat 6% = RM2.40
- kita dapat 5%= RM2.00

Begitulah generasi seterusnya berlaku apabila ada pendaftaran Ahli Baru oleh rangkaian pengguna kita.

Inilah namanya Affilate. Atau User Get User atau Member Get Member..
Kita sebagai pengguna/ahli Spiral boleh ajak orang guna produk bagus menjimatkan..kita dibayar upah oleh pengeluar sebagai tanda penghargaan. Ok ke ok?
Sebelum ni kita duk promote produk yang macam2 kat luar tu ada dapat [email protected] tunai? Xde kan..tp biasa buat..sebab mmg lumrah manusia suka bercerita..samada baik atau tak baik..☺

Jadi begitulah di platform spiral ni kita ada peluang membina rangkaian pengguna/ahli yang apabila mereka membeli, kita pun dapat hasil tunai diberikan oleh pihak pengeluar(kilang).

Faham atau understand??
☺

>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<
:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register