SiHulk Spiral System Sdn. Bhd. (1166813-K) - spiralsignature.com

Recommended Brokers


Tchaika90

Freshie
Joined
Jul 18, 2018
Messages
34
Reaction score
1
Points
11
Mari abam semua. Register dulu. Free aje.

HilmiFakhri:
Bagaimana menjana pendapatan pasif dengan Spiral Signature?

Pendafataran Spiral Signature memerlukan anda memberikan butiran akaun penerima sama ada anda sendiri atau orang lain pilihan anda. Ia adalah hasil mata ganjaran dalam bentuk CASHBACK. 1 CASHBACK bernilai RM1.00.

KENA MENJUAL?

Anda sesekali tidak perlu menjual! Semua belian adalah atas talian dan kami yang kirim barangan belian. Harga belian adalah TERMASUK kos penghantaran. Kami yang tanggung!

PEMBAHAGIAN PENDAPATAN

Sejumlah 40% daripada belian akan dikembalikan kepada pembeli dalam bentuk mata ganjaran. (19%+ 6% + 5% + 4% + 3% + 2% + 1%).

PENDAPATAN BELIAN

Setiap belian anda, sejumlah 19% akan diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK sebagai mata ganjaran. Umpamanya bila anda membeli FillYouSaveUs berharga RM40.00, anda terus akan mendapat CASHBACK 7.60 di dalam Wallet Elektronik anda. Boleh dilihat setiap masa secara live….

PENDAPATAN PENAJAAN

Anda hanya share LINK anda kepada rakan rakan anda untuk mendaftar. Bila dia daftar menerusi LINK anda, dia telah ditaja oleh anda. Jangan takut pendaftaran adalah PERCUMA!

Bahkan dia yang baharu daftar pun sudah mempunyai LINK dan boleh mula menaja sebagaimana anda!!! Begitulah seterusnya. Berapa ramai anda boleh menaja? Tiada had bilangan penajaan.

Setiap orang yang anda taja membeli, 6% daripada harga belian diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK. Setiap orang yang orang yang anda taja beli, 5% daripada belian mereka akan diberikan kepada anda.

Begitulah pembahagian mata ganjaran bertingkat tingkat sehingga 6 generasi setiap cabang (6%, 5%, 4%, 3%, 2% dan 1%).

PROGRAM

Macam MULTI LEVEL jer? TIDAKKKK !!!! MULTI LEVEL wajib menaja, Siprail Signature tidak menaja pun boleh. Spiral Signature tidak perlu menjual. Habis tu apa? Spiral Signature ialah program DROPSHIP DENGAN MATA GANJARAN 7 TINGKAT.

BAYARAN PENDAPATAN

Bayaran akan disalurkan ke akaun bank yang anda daftarkan pada setiap akhir bulan. Dah jadi gaji pasif bulanan anda!!!

KENAPA BUAT BEGINI?

Ini ialah budget program pemasaran kami di mana kami berikan kepada pengguna dan bukan kepada syarikat pengiklanan.

KELAYAKAN

Semua rakyat Malaysia layak mendaftar tanpa mengira usia. Mata ganjaran hanya layak bagi yang membeli walau sekali dalam sebulan walau pun belian pada hari terakhir pada bulan tersebut. Tanpa membeli semua mata ganjaran akan hangus.

JANGAN RISAU

Produk kami adalah produk keperluan harian seperti PENJIMAT MINYAK 40%. Hari hari orang isi minyak dan setiap orang isi minyak. Sapa tak nak JIMAT? Isi RM50 dapat 3 hari kini isi RM50 dapat 5 hari???

Jom Daftar PERCUMA disini:
https://yourdeal.my/spiralsignature/register?referral=2320
 
Sponsored Post

RastaSay

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2013
Messages
564
Reaction score
47
Points
30
Mari abam semua. Register dulu. Free aje.

Bagaimana menjana pendapatan pasif dengan Spiral Signature?

Pendafataran Spiral Signature memerlukan anda memberikan butiran akaun penerima sama ada anda sendiri atau orang lain pilihan anda. Ia adalah hasil mata ganjaran dalam bentuk CASHBACK. 1 CASHBACK bernilai RM1.00.

KENA MENJUAL?

Anda sesekali tidak perlu menjual! Semua belian adalah atas talian dan kami yang kirim barangan belian. Harga belian adalah TERMASUK kos penghantaran. Kami yang tanggung!

PEMBAHAGIAN PENDAPATAN

Sejumlah 40% daripada belian akan dikembalikan kepada pembeli dalam bentuk mata ganjaran. (19%+ 6% + 5% + 4% + 3% + 2% + 1%).

PENDAPATAN BELIAN

Setiap belian anda, sejumlah 19% akan diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK sebagai mata ganjaran. Umpamanya bila anda membeli FillYouSaveUs berharga RM40.00, anda terus akan mendapat CASHBACK 7.60 di dalam Wallet Elektronik anda. Boleh dilihat setiap masa secara live….

PENDAPATAN PENAJAAN

Anda hanya share LINK anda kepada rakan rakan anda untuk mendaftar. Bila dia daftar menerusi LINK anda, dia telah ditaja oleh anda. Jangan takut pendaftaran adalah PERCUMA!

Bahkan dia yang baharu daftar pun sudah mempunyai LINK dan boleh mula menaja sebagaimana anda!!! Begitulah seterusnya. Berapa ramai anda boleh menaja? Tiada had bilangan penajaan.

Setiap orang yang anda taja membeli, 6% daripada harga belian diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK. Setiap orang yang orang yang anda taja beli, 5% daripada belian mereka akan diberikan kepada anda.

Begitulah pembahagian mata ganjaran bertingkat tingkat sehingga 6 generasi setiap cabang (6%, 5%, 4%, 3%, 2% dan 1%).

PROGRAM

Macam MULTI LEVEL jer? TIDAKKKK !!!! MULTI LEVEL wajib menaja, Siprail Signature tidak menaja pun boleh. Spiral Signature tidak perlu menjual. Habis tu apa? Spiral Signature ialah program DROPSHIP DENGAN MATA GANJARAN 7 TINGKAT.

BAYARAN PENDAPATAN

Bayaran akan disalurkan ke akaun bank yang anda daftarkan pada setiap akhir bulan. Dah jadi gaji pasif bulanan anda!!!

KENAPA BUAT BEGINI?

Ini ialah budget program pemasaran kami di mana kami berikan kepada pengguna dan bukan kepada syarikat pengiklanan.

KELAYAKAN

Semua rakyat Malaysia layak mendaftar tanpa mengira usia. Mata ganjaran hanya layak bagi yang membeli walau sekali dalam sebulan walau pun belian pada hari terakhir pada bulan tersebut. Tanpa membeli semua mata ganjaran akan hangus.

JANGAN RISAU

Produk kami adalah produk keperluan harian seperti PENJIMAT MINYAK 40%. Hari hari orang isi minyak dan setiap orang isi minyak. Sapa tak nak JIMAT? Isi RM50 dapat 3 hari kini isi RM50 dapat 5 hari???

Jom Daftar PERCUMA disini:
https://yourdeal.my/spiralsignature/register?referral=2320
Saya sudah, anda bila lg?register je dulu. Xyah kua duit pn.
 

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11


*PILIHAN ANDA*

Isi minyak *RM100 bersama RM6.67 fuel saver Spiral*. Dapat perjalanan *652 km*. Kos setiap KM ialah RM106.67 dibahagi dengan 652 km, jadi *15 sen setiap km*.

Tanpa fuel saver Spiral selalunya hanya *415 km*. Jadi penggunaan petrol ialah RM100 dibahagi dengan 415 km. Kadar penggunaannya ialah *24 sen setiap km*.

24 sen sebelum guna Spira ini bagi perjalanan 652 km ialah 24 sen x 652 km iaitu *RM156*.

Antara *RM106.67+ dan *RM156*! Bezanya *RM49.81*!!!!

*Antara sebotol fuel saver RM6.67 dan RM49.81!!!*

Anda pilih Spiral RM6.67 sebotol dengan *15 sen setiap km*?

Atau....

Anda pilih tanpa Spiral dengan *24 sen setiap km*?

*Jadilah pengguna yang bijak dengan mengetahui dan memahami perbelanjaan kita.*


3 LANGKAH MUDAH

1. DAFTAR PERCUMA DISINI: >>DAFTAR DISINI<<

2. Beli Fuel Saver Spiral secara online disini:

Cuba, dan rasai sendiri penjimatan petrol:)paid

3. Promote link anda di sini, FB, Wasap dan lain2 social media.

Mudahkan??

JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<

:)paid:)paid:)paid
Jom daftar PERCUMA:)paid
 

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11
LANGKAH PERTAMA
JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<


LANGKAH KEDUA
BELI ONLINE DAN CUBA SENDIRI 'FILL YOU SAVE US' DAN RASAI SENDIRI PENJIMATANNYA!!



*TESTIMONI PRODUK SPIRAL*

Performance > https://youtu.be/v-h8_NdHC5o
Maximum > https://youtu.be/_mxkeeCBSHU
Ron95 spt Ron97 > https://youtu.be/ULxYr421BOU
Jimat > https://youtu.be/2vXn-7TjE4w
Jimat > https://youtu.be/ssKvQnTJI18

LANGKAH KETIGA
PROMOTE ONLINE DI FB, INSTA, WASAP & TELE.....:)paid:)paid

JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<

:)paid:)paid:)paid​
JOM DAFTAR PERCUMA
:)paid:)paid:)paid
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<
 

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11
























LANGKAH PERTAMA
JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<


LANGKAH KEDUA
JOM CUBA SALAH SATU PRODUK. SAYA REKEMEN ANDA UNTUK MENCUBA SENDIRI 'FILL YOU SAVE US' DAN RASAI SENDIRI PENJIMATANNYA!!



*TESTIMONI PRODUK SPIRAL*

Performance > https://youtu.be/v-h8_NdHC5o
Maximum > https://youtu.be/_mxkeeCBSHU
Ron95 spt Ron97 > https://youtu.be/ULxYr421BOU
Jimat > https://youtu.be/2vXn-7TjE4w
Jimat > https://youtu.be/ssKvQnTJI18

JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<

:)paid:)paid:)paid

Jom DAFTAR PERCUMA!
:)paid:)paid:)paid
 

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11


*PILIHAN ANDA*

Isi minyak *RM100 bersama RM6.67 fuel saver Spiral*. Dapat perjalanan *652 km*. Kos setiap KM ialah RM106.67 dibahagi dengan 652 km, jadi *15 sen setiap km*.

Tanpa fuel saver Spiral selalunya hanya *415 km*. Jadi penggunaan petrol ialah RM100 dibahagi dengan 415 km. Kadar penggunaannya ialah *24 sen setiap km*.

24 sen sebelum guna Spira ini bagi perjalanan 652 km ialah 24 sen x 652 km iaitu *RM156*.

Antara *RM106.67+ dan *RM156*! Bezanya *RM49.81*!!!!

*Antara sebotol fuel saver RM6.67 dan RM49.81!!!*

Anda pilih Spiral RM6.67 sebotol dengan *15 sen setiap km*?

Atau....

Anda pilih tanpa Spiral dengan *24 sen setiap km*?

*Jadilah pengguna yang bijak dengan mengetahui dan memahami perbelanjaan kita.*


3 LANGKAH MUDAH

1. DAFTAR PERCUMA DISINI: >>DAFTAR DISINI<<

2. Beli Fuel Saver Spiral secara online disini:

Cuba, dan rasai sendiri penjimatan petrol:)paid

3. Promote link anda di sini, FB, Wasap dan lain2 social media.

Mudahkan??

JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<

:)paid:)paid:)paid
Dalam Diam Buat Duit.
Beli dapat cashback 19%
Jom DAFTAR PERCUMA
:)paid:)paid
 

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11
PRODUK KAMI
SPIRAL FillYouSaveUs & Minuman Herba SiHulk
JOM DAFTAR PERCUMA SEBAGAI AHLI
>>DAFTAR DISINI<<

DALAM DIAM BUAT DUIT
Cashback sehingga 40%
:)paid:)paid:)paid




SiHULK
Rahsia Herba Melayu


Spiral - FillYouSaveUs
Penjimatan Petrol & Diesel Sehingga 40%. Meningkatkan Prestasi Enjin


PROMOSI PRODUK DI EXPO MALAYSIA 2 JAPAN
SPIRAL FillYouSaveUS & Minuman SiHulK






JOM JADI SEBAHAGIAN DARI KAMI!
DALAM DIAM BUAT DUIT
>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<
:)paid:)paid:)paid
CashBack Sehingga 40%
 
Sponsored Post
Top
Log in Register