SiHulk Spiral System Sdn. Bhd. (1166813-K) - spiralsignature.com

Recommended Brokers


BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11

Pengguna memperolehi semula 40% daripada harga belian mereka dalam bentuk mata ganjaran. Bila berbelanja RM100.00 maka RM40 akan dikembalikan. Contohnya anda membeli produk dengan harga pasaran RM100.00. RM40 dibayar kepada pengeluar, RM40.00 dipulangkan kepada anda dan RM20.00 adalah untuk kami mengurus

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=b9ccTph39Vw

Pulangan 40% kepada anda

Selalunya industri pembuatan memperuntukkan 25% untuk kos pengeluaran manakala 15% adalah keuntungan. Selebihnya 60% adalah keuntungan kepada orang tengah yang terdiri daripada ejen, pengedar dan peruncit. Akhirnya pengeluar ditekan oleh orang orang tengah untuk menurunkan harga manakala pengguna pula ditekan oleh orang orang tengah untuk membayar dengan harga yang lebih mahal. Biasalah taukeh taukeh besar banyak wang dan mereka mempunyai kuasa memborong. Mereka boleh beli ketika harga rendah dan menyimpannya untuk dijual ketika harga mahal. Pengeluar terpaksa menjual walaupun murah kerana modal pusingan diperlukan untuk menampung kos pengilangan dan juga pekerja.


Program Multi Level Marketing (MLM) atau Jualan Langsung?

Spiral bukan MLM atau Jualan Langsung. Spiral memberikan anda mata ganjaran yang sama, sama ada anda bertindak sebagai pengguna atau penaja atau peniaga. Mata ganjaran telah dihadkan kepada 40% sahaja daripada setiap kali berlaku pembelian. Jika anda tidak membeli, anda kekal sebagai ahli dan jika anda membeli anda juga kekal sebagai ahli.

Mata ganjaran diagihkan kepada 7 generasi iaitu 19% kepada pengguna iaitu pembeli, 6%, 5%, 4%, 3%, 2% dan 1 % kepada para penaja atasan iaitu 6 generasi di atas pembeli. Ianya agak serupa dengan MLM tetapi bukan MLM kerana mereka yang ditaja boleh mengatasi mereka yang menaja sekiranya rangkaian mereka yang ditaja lebih besar. Mata ganjaran tidak akan berterusan tetapi akan terhenti selepas 7 generasi termasuk pembeli.

Pemasaran mirip MLM ini diperlukan untuk mempercepatkan percambahan rangkaian bagi merangcakkan penjualan. Tiada penjualan maka tiada mata ganjaran. Mata ganjaran adalah bergantung kepada penjualan. Banyak MLM gagal kerana 2 sebab utama; pertama harganya mahal berbanding dengan harga pasaran dan kedua ialah jarang diguna pakai. Bila mahal dan jarang diguna pakai maka terbantutlah jualan. Bila tiada jualan maka tiada keuntungan. Maka tutuplah MLM tersebut yang mungkin 001 telah pun megaut keuntungan dan mereka yang baharu menyertainya menjadi mangsa.


Spiral hanya memperkenalkan produk yang digunakan seharian seperti petrol dan minuman serta ubatan atau penyegahan penyakit mengikut harga pasaran. Harga ini perlu dijaga untuk tidak merosakkan pasaran produk produk lain.


JOM TRY!:)paid

Menjadi Pengguna

Anda hanya mendaftar secara PERCUMA dan membeli menerusi internet dan belian anda akan dihantar ke pintu rumah atau pejabat anda. Anda akan meperolehi mata ganjaran sejumlah 19% yang akan dikreditkan dalam akaun bank anda pada setiap hujung bulan. Sebagai pengguna baharu anda henaklah mencari penaja anda menerusi Google atau FaceBook. Mata ganjaran anda akan terhad sampai di sini sahaja iaitu 19%.

Setiap ahli akan mempunyai profil tersendiri yang mempunyai butiran peribadi dan pembelian hanya boleh dilakukan secara online sama ada untuk kegunaan sendiri atau dihantar kepada orang lain dengan memasukkan alamat penghantaran yang berbeza. Pembayaran adalah secara online juga iaitu secara internet banking atau transfer (pindahan).

Menjadi Penaja

Anda boleh mencadangkan produk kepada rakan taulan dan saudara mara dengan berkongsi link anda dan memperolehi mata ganjaran sehingga 6 geneasi 6%, 5%, 4%, 3%, 2% dan 1%. Jumlah tajaan anda adalah tidak terhad bahkan anda boleh menaja sehingga jutaan ahli.

Mata Ganjaran

Penaja Penaja Penaja Penaja Penaja Penaja Pembeli (1%)

Penaja Penaja Penaja Penaja Penaja Pembeli (2%)

Penaja Penaja Penaja Penaja Pembeli (3%)

Penaja Penaja Penaja Pembeli (4%)

Penaja Penaja Pembeli (5%)

Penaja Pembeli (6%)

Pembeli (19%)


Anda boleh membuat tajaan sebaik sahaja menjadi ahli Spiral walau pun masih belum membuat belian. Walau bagaiamanapun, anda hendaklah membuat belian sekurang kurangnya sekali dalam sebulan bagi melayakkan anda mendapat mata ganjaran pada bulan berkenaan. Sekiranya gagal semua mata ganjaran anda pada bulan tersebut akan menjadi sifar.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=O2ipJut9xo8



Produk Kami

Hanya produk yang kami beli terus daripada pengeluar atau ‘HomeMade’
Hanya produk yang digunakan setiap hari
Hanya produk berharga lebih murah berbanding harga pasaran


Jumlah produk akan bertambah dari masa ke semasa . Sehingga hari ini kami telah melancarkan beberapa produk yang kami yakin menjadi keperluan harian:


Penjimat Bahanapi FillYouSaveUs

Jenama FillYouSaveUs dengan teknologi enzim pemangkin bahanapi yang melengkapkan pembakaran menjanjikan penjimatan sehingga 40%. Sekarang anda mungkin berbelanja RM300.00 sebulan untuk petrol, dan selepas ini anda hanya akan berbelanja RM200.00 sahaja. Anda jimat RM100.00 dengan 3 botol FillYouSaveUs berharga RM7.00 sebotol. Harga sekotak FillYouSaveUs ialah RM40.00 termasuk penghantaran yang mengandungi 6 botol. Isi sebotol untuk setangki minyak kereta anda @ RM100 - RM150 harga minyak atau isi setengah botol bagi isian RM40 - RM100. Bagi penggunaan minyak untuk motosikal beberapa titis sudah pun memadai.



*TESTIMONI PRODUK SPIRAL*

Performance > https://youtu.be/v-h8_NdHC5o
Maximum > https://youtu.be/_mxkeeCBSHU
Ron95 spt Ron97 > https://youtu.be/ULxYr421BOU
Jimat > https://youtu.be/2vXn-7TjE4w
Jimat > https://youtu.be/ssKvQnTJI18


ANDA BERMINAT? Jom DAFTAR PERCUMA hari ini. Ya PERCUMA!!
:)paid:)paid
>>DAFTAR DISINI<<
 
Sponsored Post

Tchaika90

Freshie
Joined
Jul 18, 2018
Messages
34
Reaction score
1
Points
11
HilmiFakhri:
Bagaimana menjana pendapatan pasif dengan Spiral Signature?

Pendafataran Spiral Signature memerlukan anda memberikan butiran akaun penerima sama ada anda sendiri atau orang lain pilihan anda. Ia adalah hasil mata ganjaran dalam bentuk CASHBACK. 1 CASHBACK bernilai RM1.00.

KENA MENJUAL?

Anda sesekali tidak perlu menjual! Semua belian adalah atas talian dan kami yang kirim barangan belian. Harga belian adalah TERMASUK kos penghantaran. Kami yang tanggung!

PEMBAHAGIAN PENDAPATAN

Sejumlah 40% daripada belian akan dikembalikan kepada pembeli dalam bentuk mata ganjaran. (19%+ 6% + 5% + 4% + 3% + 2% + 1%).

PENDAPATAN BELIAN

Setiap belian anda, sejumlah 19% akan diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK sebagai mata ganjaran. Umpamanya bila anda membeli FillYouSaveUs berharga RM40.00, anda terus akan mendapat CASHBACK 7.60 di dalam Wallet Elektronik anda. Boleh dilihat setiap masa secara live….

PENDAPATAN PENAJAAN

Anda hanya share LINK anda kepada rakan rakan anda untuk mendaftar. Bila dia daftar menerusi LINK anda, dia telah ditaja oleh anda. Jangan takut pendaftaran adalah PERCUMA!

Bahkan dia yang baharu daftar pun sudah mempunyai LINK dan boleh mula menaja sebagaimana anda!!! Begitulah seterusnya. Berapa ramai anda boleh menaja? Tiada had bilangan penajaan.

Setiap orang yang anda taja membeli, 6% daripada harga belian diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK. Setiap orang yang orang yang anda taja beli, 5% daripada belian mereka akan diberikan kepada anda.

Begitulah pembahagian mata ganjaran bertingkat tingkat sehingga 6 generasi setiap cabang (6%, 5%, 4%, 3%, 2% dan 1%).

PROGRAM

Macam MULTI LEVEL jer? TIDAKKKK !!!! MULTI LEVEL wajib menaja, Siprail Signature tidak menaja pun boleh. Spiral Signature tidak perlu menjual. Habis tu apa? Spiral Signature ialah program DROPSHIP DENGAN MATA GANJARAN 7 TINGKAT.

BAYARAN PENDAPATAN

Bayaran akan disalurkan ke akaun bank yang anda daftarkan pada setiap akhir bulan. Dah jadi gaji pasif bulanan anda!!!

KENAPA BUAT BEGINI?

Ini ialah budget program pemasaran kami di mana kami berikan kepada pengguna dan bukan kepada syarikat pengiklanan.

KELAYAKAN

Semua rakyat Malaysia layak mendaftar tanpa mengira usia. Mata ganjaran hanya layak bagi yang membeli walau sekali dalam sebulan walau pun belian pada hari terakhir pada bulan tersebut. Tanpa membeli semua mata ganjaran akan hangus.

JANGAN RISAU

Produk kami adalah produk keperluan harian seperti PENJIMAT MINYAK 40%. Hari hari orang isi minyak dan setiap orang isi minyak. Sapa tak nak JIMAT? Isi RM50 dapat 3 hari kini isi RM50 dapat 5 hari???

Jom Daftar PERCUMA disini:
https://yourdeal.my/spiralsignature/register?referral=2320
 

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11
LANGKAH PERTAMA
JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<


LANGKAH KEDUA
BELI ONLINE DAN CUBA SENDIRI 'FILL YOU SAVE US' DAN RASAI SENDIRI PENJIMATANNYA!!



*TESTIMONI PRODUK SPIRAL*

Performance > https://youtu.be/v-h8_NdHC5o
Maximum > https://youtu.be/_mxkeeCBSHU
Ron95 spt Ron97 > https://youtu.be/ULxYr421BOU
Jimat > https://youtu.be/2vXn-7TjE4w
Jimat > https://youtu.be/ssKvQnTJI18

LANGKAH KETIGA
PROMOTE ONLINE DI FB, INSTA, WASAP & TELE.....:)paid:)paid

JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<

:)paid:)paid:)paid​
 

RastaSay

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2013
Messages
551
Reaction score
46
Points
30
Bagaimana menjana pendapatan pasif dengan Spiral Signature?

Pendafataran Spiral Signature memerlukan anda memberikan butiran akaun penerima sama ada anda sendiri atau orang lain pilihan anda. Ia adalah hasil mata ganjaran dalam bentuk CASHBACK. 1 CASHBACK bernilai RM1.00.

KENA MENJUAL?

Anda sesekali tidak perlu menjual! Semua belian adalah atas talian dan kami yang kirim barangan belian. Harga belian adalah TERMASUK kos penghantaran. Kami yang tanggung!

PEMBAHAGIAN PENDAPATAN

Sejumlah 40% daripada belian akan dikembalikan kepada pembeli dalam bentuk mata ganjaran. (19%+ 6% + 5% + 4% + 3% + 2% + 1%).

PENDAPATAN BELIAN

Setiap belian anda, sejumlah 19% akan diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK sebagai mata ganjaran. Umpamanya bila anda membeli FillYouSaveUs berharga RM40.00, anda terus akan mendapat CASHBACK 7.60 di dalam Wallet Elektronik anda. Boleh dilihat setiap masa secara live….

PENDAPATAN PENAJAAN

Anda hanya share LINK anda kepada rakan rakan anda untuk mendaftar. Bila dia daftar menerusi LINK anda, dia telah ditaja oleh anda. Jangan takut pendaftaran adalah PERCUMA!

Bahkan dia yang baharu daftar pun sudah mempunyai LINK dan boleh mula menaja sebagaimana anda!!! Begitulah seterusnya. Berapa ramai anda boleh menaja? Tiada had bilangan penajaan.

Setiap orang yang anda taja membeli, 6% daripada harga belian diberikan kepada anda dalam bentuk CASHBACK. Setiap orang yang orang yang anda taja beli, 5% daripada belian mereka akan diberikan kepada anda.

Begitulah pembahagian mata ganjaran bertingkat tingkat sehingga 6 generasi setiap cabang (6%, 5%, 4%, 3%, 2% dan 1%).

PROGRAM

Macam MULTI LEVEL jer? TIDAKKKK !!!! MULTI LEVEL wajib menaja, Siprail Signature tidak menaja pun boleh. Spiral Signature tidak perlu menjual. Habis tu apa? Spiral Signature ialah program DROPSHIP DENGAN MATA GANJARAN 7 TINGKAT.

BAYARAN PENDAPATAN

Bayaran akan disalurkan ke akaun bank yang anda daftarkan pada setiap akhir bulan. Dah jadi gaji pasif bulanan anda!!!

KENAPA BUAT BEGINI?

Ini ialah budget program pemasaran kami di mana kami berikan kepada pengguna dan bukan kepada syarikat pengiklanan.

KELAYAKAN

Semua rakyat Malaysia layak mendaftar tanpa mengira usia. Mata ganjaran hanya layak bagi yang membeli walau sekali dalam sebulan walau pun belian pada hari terakhir pada bulan tersebut. Tanpa membeli semua mata ganjaran akan hangus.

JANGAN RISAU

Produk kami adalah produk keperluan harian seperti PENJIMAT MINYAK 40%. Hari hari orang isi minyak dan setiap orang isi minyak. Sapa tak nak JIMAT? Isi RM50 dapat 3 hari kini isi RM50 dapat 5 hari???

Jom Daftar PERCUMA disini:
https://yourdeal.my/spiralsignature/register?referral=2320
Uikss..barang ke plan yg baekk ni abam?
 

BroSpiral

Junior Member
Joined
Feb 11, 2019
Messages
53
Reaction score
1
Points
11


*PILIHAN ANDA*

Isi minyak *RM100 bersama RM6.67 fuel saver Spiral*. Dapat perjalanan *652 km*. Kos setiap KM ialah RM106.67 dibahagi dengan 652 km, jadi *15 sen setiap km*.

Tanpa fuel saver Spiral selalunya hanya *415 km*. Jadi penggunaan petrol ialah RM100 dibahagi dengan 415 km. Kadar penggunaannya ialah *24 sen setiap km*.

24 sen sebelum guna Spira ini bagi perjalanan 652 km ialah 24 sen x 652 km iaitu *RM156*.

Antara *RM106.67+ dan *RM156*! Bezanya *RM49.81*!!!!

*Antara sebotol fuel saver RM6.67 dan RM49.81!!!*

Anda pilih Spiral RM6.67 sebotol dengan *15 sen setiap km*?

Atau....

Anda pilih tanpa Spiral dengan *24 sen setiap km*?

*Jadilah pengguna yang bijak dengan mengetahui dan memahami perbelanjaan kita.*


3 LANGKAH MUDAH

1. DAFTAR PERCUMA DISINI: >>DAFTAR DISINI<<

2. Beli Fuel Saver Spiral secara online disini:

Cuba, dan rasai sendiri penjimatan petrol:)paid

3. Promote link anda di sini, FB, Wasap dan lain2 social media.

Mudahkan??

JOM DAFTAR PERCUMA
>>>DAFTAR PERCUMA DISINI<<<

:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register