BTC USD 23,438.3 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sihir Busung, Macam mane mengubatinya??

fazwan

Fun Poster
Messages
264
Joined
Feb 14, 2011
Messages
264
Reaction score
7
Points
15
Asslamualaikum..

Ada satu cerita, satu hari ada member tu, terjaga pada suatu malam time orang lain tgah sedap tido, tetibe dia ternampak sesuatu lembaga hitam berbulu tgah merenung baby akak dia, dia terkejut terus terkam kearah benda tu, lembaga tu pun hilang, dia tengok elok jer baby tu senyum senyum sambil gelak2, dia kejut semua orang kat umah, masing masing terdiam..

Besok paginya, dia tengok duit dia yang dia simpan, hilang, bukan dia sorang jer hilang,duit ayah dia pun hilang, lepas tu tgahari tu, diorg pergilah berjumpa ngan sorang yg agak alim, nak tanya apa yang dah jadi.

terkejut, nak tahu benda lain, benda lain yang tahu, ayah dia kene sihir buatan orang, ayah dia kene busung, diorg tak caya, dior pg tempat lain, empat tempat dah pegi, semu ckp benda yang sama, ayah dia kene sihir busung,.

lantas dia pun tanya saya, mcm mana nak ubat sihir busung ni, saya pun ckp, nanti sy carik kat internet , sesape yang tahu tak? nak daptkan rawatan kat mana, area negeri sembilan, kalau ada mintaklah tolong bagi alamat ker or telephone, ataupun PM saya terus...


Kerjasama tuan puan, amatlah saya hargai, terima kasih banyak banyak...
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Top
Log in Register