MLM Chat Siapa yang masih percaya dengan bisnes Multi Level Marketing atau MLM?

Recommended Brokers


Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,918
Reaction score
1,872
Points
141
ada produk bagus,

yg problem ni produk ada tp xnk tumpu pd produk hnya utamakan networking je sebab tu jahanam bila x dpt cari org kat bawah..
betul..
aku tak suka program yg hanya tumpu pada "CARI ORANG" sahaja..

aku lebih suka program yg utamakan produk tu..... MLM tu hanya sampingan utk tujuan marketing sahaja...itu baru betul...

mcm toneexcel dgn onexox, depa kurang marketing dkt tv ke ape ke....tp depa guna kaedah MLM utk depa market produk depa..
tapi bgi aku ok je,, sbb produk depa ni boleh guna...mcm aku guna onexox, aku tak join pun jadi agent ke ape jadah...sbb bagi aku, produk depa mmg ok pun...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
260,429
Reaction score
8,765
Points
2,226
betul..
aku tak suka program yg hanya tumpu pada "CARI ORANG" sahaja..

aku lebih suka program yg utamakan produk tu..... MLM tu hanya sampingan utk tujuan marketing sahaja...itu baru betul...

mcm toneexcel dgn onexox, depa kurang marketing dkt tv ke ape ke....tp depa guna kaedah MLM utk depa market produk depa..
tapi bgi aku ok je,, sbb produk depa ni boleh guna...mcm aku guna onexox, aku tak join pun jadi agent ke ape jadah...sbb bagi aku, produk depa mmg ok pun...
Produk je yg boleh buat org beli
Di samping after sales service serta marketing yg baik
Kalau bab cari org ni tak ke mana jgk nanti
 

LiveCell NK

Junior Member
Joined
Oct 5, 2019
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
betul..
aku tak suka program yg hanya tumpu pada "CARI ORANG" sahaja..

aku lebih suka program yg utamakan produk tu..... MLM tu hanya sampingan utk tujuan marketing sahaja...itu baru betul...

mcm toneexcel dgn onexox, depa kurang marketing dkt tv ke ape ke....tp depa guna kaedah MLM utk depa market produk depa..
tapi bgi aku ok je,, sbb produk depa ni boleh guna...mcm aku guna onexox, aku tak join pun jadi agent ke ape jadah...sbb bagi aku, produk depa mmg ok pun...
Sangat2 setuju ... Saya pon promote produk dulu, kemudian baru marketing plan .. Bukan semua orang pandai dalam plan, tapi bagus dalam promote produk,

so produk jalan, networking tu akan auto jalan juga ..
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
3,776
Reaction score
109
Points
33
betul..
aku tak suka program yg hanya tumpu pada "CARI ORANG" sahaja..

aku lebih suka program yg utamakan produk tu..... MLM tu hanya sampingan utk tujuan marketing sahaja...itu baru betul...

mcm toneexcel dgn onexox, depa kurang marketing dkt tv ke ape ke....tp depa guna kaedah MLM utk depa market produk depa..
tapi bgi aku ok je,, sbb produk depa ni boleh guna...mcm aku guna onexox, aku tak join pun jadi agent ke ape jadah...sbb bagi aku, produk depa mmg ok pun...
produk mcm toneexcel/onexox ni mmg elok sebab networking tu sambilan je, produk mmg semua org akan pakai samada nk xnk tukar telco dan penjimatan telco masing2 je la...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
260,429
Reaction score
8,765
Points
2,226
produk mcm toneexcel/onexox ni mmg elok sebab networking tu sambilan je, produk mmg semua org akan pakai samada nk xnk tukar telco dan penjimatan telco masing2 je la...
Kalau produk bagus
Cepat je di sampaikan dari mulut ke mulut
Dan di kongsikan dalam media sosial
Secara tak langsung dapat marketing percuma
 
Sponsored Post
Top
Log in Register