Investor Chat Ada 3 Juta, pelaburan apa yang menguntungkan?

Recommended Brokers


Dynamo

Freshie
Joined
Jan 21, 2017
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Assamualaikum, saya ingin bertanya, pelaburan apa yang return dia tinggi setahun dari kewangan yang saya ada tu... saya bercadang untuk berhenti kerja akhir bulan 12...

Boleh berikan pandangan kepada saya.....
 
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,245
Reaction score
511
Points
166
Jom pump modal dengan saya dalam produk biodegradasi. Demand byk sgt sampai saya tak cukup rolling cash
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,245
Reaction score
511
Points
166
bole bukak thread baru Tuan bagi detail sikit.. :D
Saya sudah ada thread sendiri...tuan pun tahu tak lama lagi takda dah beg plastik, lunch box plastik, straw plastik, dll. Semua peniaga dari yg meniaga tepi jalan, pasar malam sampai shopping mall mesti pakai bekas bio.

Saya cuma beri cadangan saja. TT thread ada pilihan pelaburan tersendiri
 

manCatur

Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,927
Reaction score
5
Points
25
Jom melombong bitcoin. Click link dibawah
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,664
Reaction score
893
Points
166
pertanian

buat la farm durian ke ala2 chalet..
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
12,953
Reaction score
1,002
Points
221
3 juta... dah untung dah kat dunia ni... boleh goyang kaki dah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register