Investor Chat Ada 3 Juta, pelaburan apa yang menguntungkan?

CG Sponsors




Dynamo

Freshie
Joined
Jan 21, 2017
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Assamualaikum, saya ingin bertanya, pelaburan apa yang return dia tinggi setahun dari kewangan yang saya ada tu... saya bercadang untuk berhenti kerja akhir bulan 12...

Boleh berikan pandangan kepada saya.....
 
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
Jom pump modal dengan saya dalam produk biodegradasi. Demand byk sgt sampai saya tak cukup rolling cash
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
bole bukak thread baru Tuan bagi detail sikit.. :D
Saya sudah ada thread sendiri...tuan pun tahu tak lama lagi takda dah beg plastik, lunch box plastik, straw plastik, dll. Semua peniaga dari yg meniaga tepi jalan, pasar malam sampai shopping mall mesti pakai bekas bio.

Saya cuma beri cadangan saja. TT thread ada pilihan pelaburan tersendiri
 

manCatur

Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
1,926
Reaction score
5
Points
35
Jom melombong bitcoin. Click link dibawah
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
pertanian

buat la farm durian ke ala2 chalet..
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,256
Reaction score
1,193
Points
221
3 juta... dah untung dah kat dunia ni... boleh goyang kaki dah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register