BTC USD 40,326.4 Gold USD 1,800.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kasyah

Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
2,215
Reaction score
0
Points
20
salam and selamat sejahtera to all cgrians,

seperti subjek yg tertera, kat mana boleh aku beli and dapatkan shuttlecock yg berkualiti tapi dgn harga borong? saje nak buat stok. kot2 ade jual online or cod area lembah klang, sila lah maklum kat aku ye. dapat dlm 5 ke 10 tabung harga borong, mmg cara lah!!! :D

sekian. :)cgrock
 
Sponsored Post

ein rich global

Freshie
Joined
Feb 26, 2014
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
salam and selamat sejahtera to all cgrians,

seperti subjek yg tertera, kat mana boleh aku beli and dapatkan shuttlecock yg berkualiti tapi dgn harga borong? saje nak buat stok. kot2 ade jual online or cod area lembah klang, sila lah maklum kat aku ye. dapat dlm 5 ke 10 tabung harga borong, mmg cara lah!!! :D

sekian. :)cgrock
saya ada baca awak punya teks.saya ada jual bulu tangkis dengan harga borong.harga 5tabung RM150.00.ia termasuk dengan kos penghantaran menggunakan pos laju.kalau awak nak awak boleh telefon saya HARIZ 0192044931.saya harap awak dapat membalasnya dengan cepat
 
Last edited:

rey1988

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 25, 2011
Messages
6,258
Reaction score
14
Points
65
saya ada baca awak punya teks.saya ada jual bulu tangkis dengan harga borong.harga 5tabung RM150.00.ia termasuk dengan kos penghantaran menggunakan pos laju.kalau awak nak awak boleh telefon saya HARIZ 0192044931.saya harap awak dapat membalasnya dengan cepat

perh.. bukak2 id terus posting..

brand ape ne bro shuttle bro??

berminat gak.

cod area mn?
 

ein rich global

Freshie
Joined
Feb 26, 2014
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
perh.. bukak2 id terus posting..

brand ape ne bro shuttle bro??

berminat gak.

cod area mn?

ini shuttle brand VANGUARD saya duduk area kota damansara sungai buloh.kalau abang berminat boleh dial saya HARIZ 0192044931 untuk pertanyaan lebih lanjut.haga setabung RM25.00.
 
Last edited:

mrhasny

Freshie
Joined
Nov 6, 2013
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
ok ke brand ni? nanti baru 3 kali pukul dah hancus
 

ein rich global

Freshie
Joined
Feb 26, 2014
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
shuttle ni ok bang.saya dah cuba dah ia boleh tahan 2 game.harganya RM25.00 setabung
 

ein rich global

Freshie
Joined
Feb 26, 2014
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
harganya RM25.00 setabung.kalau abang berminat boleh dial saya HARIZ 0192044931
 

firdausah

Fun Poster
Joined
May 13, 2010
Messages
714
Reaction score
25
Points
25
Klu nk try satu tabung dlu bley ke?
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,690
Reaction score
944
Points
161
ada recommended x shuttle yg rm50 kebwh tp kualiti ok...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register