badminton shuttlecock

  1. kasyah

    Wanted Shuttlecock berkualiti harga borong

    salam and selamat sejahtera to all cgrians, seperti subjek yg tertera, kat mana boleh aku beli and dapatkan shuttlecock yg berkualiti tapi dgn harga borong? saje nak buat stok. kot2 ade jual online or cod area lembah klang, sila lah maklum kat aku ye. dapat dlm 5 ke 10 tabung harga borong, mmg...
  2. wussa

    Wanted ShuttleCock Badminton

    Ada tak sesiapa jual harga best sekitar Ampang, Wangsa Maju - Gombak ni? Atau sekitar lrt station yang berhampiran :D:D
  3. P

    To Sell Peralatan badminton

    selamat petang bulutangkis ----------- rsl off rsl silver feather kx black ace 121 (beli 3 tabung diskaun rm1) reket ----- apacs yonex rsl fleet ace power carlton protech lain2 - grip/beg/kasut badminton berminat - call 016 6767618 - harga dirunding COD - klang & shah alam ( sek 17...
Top
Log in Register