pembekal alat sukan

  1. kasyah

    Wanted Shuttlecock berkualiti harga borong

    salam and selamat sejahtera to all cgrians, seperti subjek yg tertera, kat mana boleh aku beli and dapatkan shuttlecock yg berkualiti tapi dgn harga borong? saje nak buat stok. kot2 ade jual online or cod area lembah klang, sila lah maklum kat aku ye. dapat dlm 5 ke 10 tabung harga borong, mmg...
  2. adioz88

    Wanted Supplier bola sepak sebanyak 300 biji beserta logo.

    Assalamualaikum, Saya memerlukan 300 biji bola sepak beserta logo pasukan. Stok diperlukan secepat yang mungkin.Siapa2 yang boleh supply, ini rezeki anda. SMS atau call saya di 0124450704
  3. niagaqaseh

    Wanted Pembekal untuk tempahan baju sukan sekolah

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Saya ingin mencari pembekal untuk tempahan baju sukan sekolah untuk sekolah rendah... Anggaran harga kalau dapat bawah RM12... Design seperti dalam gambar.. Size 34 - 42 Bilangan = 140 helai Depan = Logo Sekolah Belakang = Nama Sekolah
  4. qarm

    Wanted Bola sepak untuk training, 20 biji

    salam semua, Aku mencari 20 biji bola sepak untuk training dalam harga 20 - 35 sebiji. Aku dah usya kat kedai2, harga dorg fix walau amik 20 biji. Jadi klu ada yg boleh bekalkan 20 biji ni, PM aku ye. Kalau leh bola yg ada brand la, mcm umbro ke, figi, diadora etc. Terima kasih
  5. tEnuKLang

    Wanted Projek Futsal : Perhatian Kepada Kontraktor Binaan

    Salam semua Saya dan beberapa rakan dalam perancangan untuk membuka satu pusat futsal. Lokasi sudah dikenalpasti, cuma kami masih tercari-cari supplier yang boleh membekal dan memasang set court futsal beserta netting. Setakat ini, kami sudah mendapat quotation dari satu syarikat pembekal...
Top
Log in Register