BTC USD 38,917.8 Gold USD 1,826.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Projek Futsal : Perhatian Kepada Kontraktor Binaan

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
Salam semua

Saya dan beberapa rakan dalam perancangan untuk membuka satu pusat futsal. Lokasi sudah dikenalpasti, cuma kami masih tercari-cari supplier yang boleh membekal dan memasang set court futsal beserta netting.

Setakat ini, kami sudah mendapat quotation dari satu syarikat pembekal. Kalau ada syarikat yang membekal set court futsal beserta netting, sila hantarkan quotation anda ke alamat email saya.

[email protected]

nak bincang kat sini pon boleh.:)

So far, best price yang kami dapat adalah RM54,800 untuk satu court lengkap dgn rubber floor, netting n goal.:)paid

Kalau nak contact direct saya, sila roger no phone saya spt kat signature tuh...:)

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

--------------------------------------------

Update:

Urusan tanah progress sangat baik setakat ini. Kami ketika ini mencari kontraktor binaan yang blh plan dan bangunkan bangunan pusat futsal kami.

Kepada mana-mana kontraktor yang berminat untuk menjadi developer building pusat futsal kami (khususnya area Ipoh), sila hubungi saya (phone/email/ym) untuk perbincangan lanjut.
 
Last edited:
Sponsored Post

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
Kalau ada gang cg yg ada info, drop la kat sini sama yeh...:D:)cgrock
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Besar modal nie....:-?
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
Besar modal nie....:-?

bleh tahan gak laa eboss...tlg membe manage asset dia...
dia capitalizer, saya n membe2 lain jadi runner...

so far nak kumpul quotation ala2 bukak tender laa nie...

eboss takde kenalan supplier court futsal ke? :"> :D
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
wah boleh lah main setiap malam camnie
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
wah boleh lah main setiap malam camnie

tlg ler aku carikan supplier skali bro...ko takde kenai sapa2 pembekal ke? :">

mesti ada spesial rate pnye utk gang cg...:">:D:)cgrock
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
walaa...up sket thread nie...
sape2 ade supply ini barang n ada pengalaman set up pusat futsal, tlg share maklumat kat sini yeh...

kalau nak hantar quotation terus kat email saya pon bulih, address ada di siggy hamba...:">
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166

bro..cadangan nak buat kat mana??

kawan aku memang buat bender nie..

aku ada inform dia..tu la pertanyaan dia tu..

kalu ada lokasi yg betui..lagi baguih tu..

 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Hu3..
Bisnes futsal, besar modal nie...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register