BTC USD 21,115.3 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Servis T-shirt Printing Urgent!! (thread closed)

hackerz6

Banned
Messages
3,815
Joined
Mar 6, 2008
Messages
3,815
Reaction score
9
Points
25
Salam kengkawan CG..

Saya mencari kedai tshirt printing yang bleh siapkan 500 helai baju pada pg rabu depan..

saya juga mencari sesiapa yang boleh supply beg ala2 beg laptop tu sebyk 300 unit siap dengan printing..

ini adalah urgent..tp mesti btul2 confirm siap pagi rabu depan..
kalau dah janji2 tiba2 xsiap, pening saya nt sebab ni tender govt..
menjawab dengan klien nt..huhuhu

design akan disediakan

diharap ada otai2 yang sudi membantu saya:)

sekian terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

moshama

Fun Poster
Messages
209
Joined
Jun 30, 2009
Messages
209
Reaction score
0
Points
10
printing berapa color ye bro? klu ada design boleh pm saya pun lagi senang.
 

WaE

Fun Poster
Messages
698
Joined
Jun 12, 2008
Messages
698
Reaction score
3
Points
25
baju mcm mana satu color atau bercutting nak letak gambo apa
 

boyz371

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,564
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
banyaknyer
masyukkk
Gud luck tt
 

WaE

Fun Poster
Messages
698
Joined
Jun 12, 2008
Messages
698
Reaction score
3
Points
25
pm saya leh bagi harga belasan ringgit sahaja
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register