Servis Root | Custom ROM Android| Bayaran Seikhlas Hati[CLOSED]

Recommended Brokers


Sponsored Post

asdi

Active Member
Joined
Dec 14, 2010
Messages
1,762
Reaction score
1
Points
25
dah pm balik :)

P/S: servis ditutup sebab laptop buat yang store android rom, paper, android rom punya source kena samun dan TT kurang masa, cuma dah selesaikan phone2 lain yang software based rosak dah repair, yang hardware xdapat nk tlg sebab kekurangan equipment. Pada TT ada 5 phone yang nak direturn balik, tunggu depan rumah masing2 ye :)paid

Servis ditutup dengan secara rasminya :)
OK, blh x tlg pulangkan balik sy punya 2 unit tablet tu. nk guna sbg spare part. Dh request sblm ni utk pulangkan balik, tp, xder respond pun.

Plz.. mungkin brg tu x seberapa nilainya di mata tuan, tp, bagi kami yg memerah keringat utk beli benda tu semua, amat berharga pada kami. #:-S
 

asdi

Active Member
Joined
Dec 14, 2010
Messages
1,762
Reaction score
1
Points
25
up balik , moga si pemadam ini belom padam....
 

bohairi

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2011
Messages
293
Reaction score
1
Points
15
Tumpang tanya TT
Antara Cyanogenmod dan Paranoid mana yg lebih stabil ?
 

Nikvc

Fun Poster
Joined
Dec 1, 2009
Messages
198
Reaction score
0
Points
10
Baru nak minta khidmat, sape lagi kat CG ni pakar custom rom?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register