To Sell Servis Root | Custom ROM Android| Bayaran Seikhlas Hati[CLOSED]

CG Sponsors




asdi

Active Member
Joined
Dec 14, 2010
Messages
1,762
Reaction score
1
Points
35
tuan thread ni Last Activity: Yesterday 11:28 PM

tp xder update kt sini plak....
 
Sponsored Post

fauzan92k

Freshie
Joined
Dec 13, 2013
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
klu root byaran seikhlas hati.
klu hardbrick, byarannye brapa ek?

ade galaxy s3 hard brick, de kedai nk charge rm200 wat servis ni.baik aku bli tepon lenovo je dri anto kt kdai tu..:((
 

carcosa

Detected fraud activity., Do not make any deal wit
Joined
Jan 14, 2010
Messages
6,190
Reaction score
0
Points
60
tuan thread ni Last Activity: Yesterday 11:28 PM

tp xder update kt sini plak....
den pon tunggu tt update
2 bijik one x:)
 

carcosa

Detected fraud activity., Do not make any deal wit
Joined
Jan 14, 2010
Messages
6,190
Reaction score
0
Points
60
update la TT...
kalau tak bleh buat pm no acc
antaq sini balik
 

Erazer

Active+ Member
Joined
Oct 19, 2012
Messages
2,648
Reaction score
124
Points
33
update la TT...
kalau tak bleh buat pm no acc
antaq sini balik
dah pm balik :)

P/S: servis ditutup sebab laptop buat yang store android rom, paper, android rom punya source kena samun dan TT kurang masa, cuma dah selesaikan phone2 lain yang software based rosak dah repair, yang hardware xdapat nk tlg sebab kekurangan equipment. Pada TT ada 5 phone yang nak direturn balik, tunggu depan rumah masing2 ye :)paid

Servis ditutup dengan secara rasminya :)
 

trichogaster

Fun Poster
Joined
Mar 27, 2013
Messages
739
Reaction score
9
Points
15
dah pm balik :)

P/S: servis ditutup sebab laptop buat yang store android rom, paper, android rom punya source kena samun dan TT kurang masa, cuma dah selesaikan phone2 lain yang software based rosak dah repair, yang hardware xdapat nk tlg sebab kekurangan equipment. Pada TT ada 5 phone yang nak direturn balik, tunggu depan rumah masing2 ye :)paid

Servis ditutup dengan secara rasminya :)
laaa kna samun??siannya..br ja nk suh TT tolong root hp..huhu :(:)((
 

asdi

Active Member
Joined
Dec 14, 2010
Messages
1,762
Reaction score
1
Points
35
dah pm balik :)

P/S: servis ditutup sebab laptop buat yang store android rom, paper, android rom punya source kena samun dan TT kurang masa, cuma dah selesaikan phone2 lain yang software based rosak dah repair, yang hardware xdapat nk tlg sebab kekurangan equipment. Pada TT ada 5 phone yang nak direturn balik, tunggu depan rumah masing2 ye :)paid

Servis ditutup dengan secara rasminya :)
adeiihhhhhhh..... :(

jgn lupa plak ya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register