Wanted Servis guaman utk buat Agreement Pinjaman

CG Sponsors




tumpanglalu

Active Member
Joined
Oct 26, 2011
Messages
1,557
Reaction score
20
Points
25
Assalamualaikum..

Saya sedang mencari peguam yg boleh uruskan perjanjian pinjaman dengan bercagarkan sebuah rumah apartment. Harap ada yg dpt bantu.

Kalau ada area Shah Alam lg bagus.
 
Sponsored Post

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,945
Reaction score
742
Points
121
Bro pegi pejabat lowyer bro. Mana2 bro nampak pejabat lowyer, mereka comform tak akan menolak. Duit dtg tuuu...satu agreement...makan ratus gak rasanya.
 

jaketworld

Banned
Joined
Dec 26, 2011
Messages
552
Reaction score
207
Points
23
Tak perlu gi jumpa lawyer. Buat sendiri aggrement dan matikan stem kat lembaga hasil dalam negeri. Kalau jumpa lawyer buka file jer dah minta rm500. Rugi jerr
 

tumpanglalu

Active Member
Joined
Oct 26, 2011
Messages
1,557
Reaction score
20
Points
25
ermmmm.. cukup kuat ke sekadar mati setem? x phm sgt la
 

abb7997

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,372
Reaction score
2
Points
25
Tak perlu gi jumpa lawyer. Buat sendiri aggrement dan matikan stem kat lembaga hasil dalam negeri. Kalau jumpa lawyer buka file jer dah minta rm500. Rugi jerr
sifu dh kasi advice ni..cukup kuat utk saman dan disaman di mahkamah..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register