lawyer

  1. Deen27

    Wanted Mencari Peguam Civil

    Assalam. Dalam ni ada tak lawyer untuk civil right? Kalau boleh, nak mintak pandangan sikit. Saya ada satu isu yang mana memerlukan bantuan perundangan dalam memahami hak saya dan melindungi laporan tidak berasas keatas saya. Harap ada yang sudi membantu. Tq.
  2. CTA - Kamal

    Wanted Mencari peguam dalam CG

    salam ada tak lawyer dalam cg yg boleh buatkan contract agreement kereta sambung bayar? kalau ada mohon pm kos dan lokasi. terima kasih.
  3. bleachTreader

    Wanted Memerlukan Khidmat Lawyer di Pulalu Pinang

    Salam wrga CG, saya ingin mendapatkan khidmat Lawyer yang bertauliah di pulau pinang. boleh tolong recomendkan lwyer Firm mana yang bagus n benar2 jujur.. nak urus berkaitan saman from sarawak TQ..
  4. T

    Wanted Servis guaman utk buat Agreement Pinjaman

    Assalamualaikum.. Saya sedang mencari peguam yg boleh uruskan perjanjian pinjaman dengan bercagarkan sebuah rumah apartment. Harap ada yg dpt bantu. Kalau ada area Shah Alam lg bagus.
  5. ocean gurl80

    Wanted Mencari lawyer wanita kt CG

    salam semua, aku tgh mencari sorang lawyer wanita kt CG ni..aritu dia ada bukak thread untuk tlg org yg bermasalah.. dah puas selak dan search, tp tk jumpa. kot kot ada yg blh bg link dia kt sini, blh la tepek kt sini ye tqqqqq semuaa
  6. Pittrich

    Wanted Khidmat Peguam Diperlukan, saman berjumlah RM2 JUTA

    Salam dan selamat sejahtera warga CG Jika ada di antara kalian yang bekerja dengan peguam ataupun yang ada link dengan firma guaman,saya memerlukan kerjasama dari anda. Saya akan membuka kes untuk memfailkan saman ke atas seorang individu dan sebuah syarikat di Kuala Lumpur. Justeru itu,saya...
  7. eddie80

    Wanted Sykt Peguam Yg Menjalankan Khidmat Tuntutan Hutang Dicari

    salam kpd warga CG.. syarikat saya sdg mencari agensi pemungut hutang yg berdaftar, bagi menjalankan kerja2 tuntutan hutang daripada pelanggan2 kami ... Klu boleh biarlah di kalangan syarikat peguam.... Sykt kami berpengkalan di IPoh perak.. Nyatakan t&c yang dikenakan ke email...
  8. silverchair959

    Wanted [NAK BUAT] Sales and Purchase Agreement

    Salam warga cg, Ada tak sesiapa yang buat servis SPA ni atau kenal mereka2 yg buat servis ni. Kalau ada boleh lah bagitau saya Terima kasih
  9. farizhelmi

    Wanted Mencari Lawyer untuk urusan Jual Beli Rumah

    Salam Ramdhan warga CG..kt sini ade x sape2 kenal lawyer2 bg urusan pemjualan dan pembelian rumah??sbb aku ingat aku nk beli uma ni..klu ade PM aku..tq:D
  10. Mr Giant

    Ask/Help Nak tanya rate perkhidmatan peguam syariah area Kuala Lumpur

    salam semua, saya nak tanya kot2 ader warga2 CG sekalian yg tahu berapa rate perkhidmatan peguam2 syariah kat Kuala Lumpur nie.... saya benar2 ingin mengetahuinya sebagai langkah berjaga2 dari pihak2 yg ingin mengambil kesempatan seperti contoh macam call man towtruck time eksiden.... bantuan...
  11. niedzal

    Wanted Mencari Khidmat Peguam [URGENT]

    Salam CG!! Aku cume nak tolong kawan aku ni. Dia memerlukan seorang peguam untuk membantu dan mengambil tindakan undang ke atas sebuah badan yang memungkiri janji. Kawan aku ni seorang pengusaha kolam. Jadi ada sebuah badan yang agak terkenal dalam bantuan kemanusiaan ni iaitu mXXXX (tak perlu...
Top
Log in Register