BTC USD 23,020.7 Gold USD 1,925.65
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Nak tanya rate perkhidmatan peguam syariah area Kuala Lumpur

Mr Giant

Active Member
Messages
1,371
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,371
Reaction score
4
Points
25
salam semua,

saya nak tanya kot2 ader warga2 CG sekalian yg tahu berapa rate perkhidmatan peguam2 syariah kat Kuala Lumpur nie....

saya benar2 ingin mengetahuinya sebagai langkah berjaga2 dari pihak2 yg ingin mengambil kesempatan seperti contoh macam call man towtruck time eksiden....

bantuan warga CG sekalian amat2 laa diharapkan.....

:)cgrock
 
Sponsored Post

nazells

Fun Poster
Messages
339
Joined
Apr 9, 2010
Messages
339
Reaction score
13
Points
15
sy ader member..tapi standard mana2 peguam memang dia cas rm 500..pastu rm 1000 masa hearing date..kalau berlanjutan barulah dia cas rm 200 dan seterusnya.. tngok pada keslah kalau kes setakat cerai tuu biasa2 jer..tapi kalau kes hak penjagaan anak tuu leceh ckit.kalau nak murah g..gie jer biro bantuan guaman under kerajaan bayar rm 2 hinggit jer..
 

Mr Giant

Active Member
Messages
1,371
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,371
Reaction score
4
Points
25
sy ader member..tapi standard mana2 peguam memang dia cas rm 500..pastu rm 1000 masa hearing date..kalau berlanjutan barulah dia cas rm 200 dan seterusnya.. tngok pada keslah kalau kes setakat cerai tuu biasa2 jer..tapi kalau kes hak penjagaan anak tuu leceh ckit.kalau nak murah g..gie jer biro bantuan guaman under kerajaan bayar rm 2 hinggit jer..

biasa2 tu berape ye.....
nie rate kat KL ke...dgr kata rate berubah2 ikut negeri.....betul ke....
pernah dgr psl Biro Bantuan Guaman....kat situ kena tunggu turn....
lambat sangat.....
saya memerlukan cas perkhidmatan dari start bukak fail sampai tuntutan hak penjagaan anak.....
harap sesiapa dapat bantu saya.....:)cgrock
 

ejalmlk

Legendary Member
gem
Messages
10,537
Paid Membership
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,537
Reaction score
43
Points
120
salam semua,

saya nak tanya kot2 ader warga2 CG sekalian yg tahu berapa rate perkhidmatan peguam2 syariah kat Kuala Lumpur nie....

saya benar2 ingin mengetahuinya sebagai langkah berjaga2 dari pihak2 yg ingin mengambil kesempatan seperti contoh macam call man towtruck time eksiden....

bantuan warga CG sekalian amat2 laa diharapkan.....

:)cgrock

Dalam sungguh maksud saudara Giant ... Ejal ada kawan syarie nie ... tapi dia kat ipoh plak ... kat KL ada banyak .. tapi rate biasa 500-600 then 1200 after that 250-300 tgk kes .... Namun ejal rasa kalau nak dapatkan lebih details lagi bleh pergi Kat BBG WP .... Tq
 

Mr Giant

Active Member
Messages
1,371
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,371
Reaction score
4
Points
25
Dalam sungguh maksud saudara Giant ... Ejal ada kawan syarie nie ... tapi dia kat ipoh plak ... kat KL ada banyak .. tapi rate biasa 500-600 then 1200 after that 250-300 tgk kes .... Namun ejal rasa kalau nak dapatkan lebih details lagi bleh pergi Kat BBG WP .... Tq

tahu pasal Biro tu.....cuma lambat laa kes kalo kat situ....
kena tunggu turn, bnyk karenah birokrasi.....
kalo boleh nk jugak laa tau kot2 ader yg berkualiti sket.....
 

Mr Giant

Active Member
Messages
1,371
Joined
Sep 6, 2007
Messages
1,371
Reaction score
4
Points
25
biasa2 tu berape ye.....
nie rate kat KL ke...dgr kata rate berubah2 ikut negeri.....betul ke....
pernah dgr psl Biro Bantuan Guaman....kat situ kena tunggu turn....
lambat sangat.....
saya memerlukan jumlah cas perkhidmatan dari start bukak fail sampai tuntutan hak penjagaan anak.....
harap sesiapa dapat bantu saya.....:)cgrock

takde ke sape2 tahu yg boleh tolong saye nie.....:(:)(:)((
 
Sponsored Post

Top
Log in Register