• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Forex Chart

Deen27
Reaction score
68

Profile posts Latest activity Postings Blog entries About

  • Salam Bro,

    Ni Restoran baru jadi amat memerlukan seorang pekerja yang multitask, termasuk didalam penyediaan makanan dan minuman secara asas (akan diberi latihan sebagai barista), asas dalam kerja pengurusan, dan juga penghantaran.

    Gaji dalam lingkungan RM1,800.00 sebulan, makanan dan uniform disediakan.

    Syarat-syarat:
    1. Fasih bertutur dalam Bahasa Malaysia dan English
    2. Ada lesen motorsikal yang sah dan memiliki motorsikal sendiri
    3. Mesra dan peramah
    4. Cepat Belajar
    5. Bagus didalam perkhidmatan pelanggan

    Apa-apa bro boleh contact nombor ni, Issac 010-2165302

    Thanks Bro :D
    Thanks support gua bro...hehe..gini gua charge 15 hinggit jer ler ngan bro...kurier gua kasi free je...kira sedekah jer ler...tp utk buku ni jer ler ye..hehe...buat pahala skit..btw,gua xguna wassap ke viber ke...ni no maybank gua...158293695919..dah masuk just message je nama penuh/alamat/
    no phone/details ke no 017-6434313...gua kompomkan balik, tajuk buku: Petunjuk Jalan Kekayaan/Penulis : Chef Li...nanti bro add gua kat fb :[email protected]
    Ok lor...xrugi pun kita sebar2 kan ilmu ye dak...ok Deen27 nak brape??ni siap ofer ni...hehe..RM15+pos ok x???:-?
    This New Program Sends Out Instant $5 and $50 to Your Paypal Account!

    Start Making Residual Income with this system(WORLDWIDE) - This has to be one of the easiest ways to get multitudes of $5 recurring payments and numerous $50 payments into your PayPal account!

    It's not fancy, it's not complicated... It is very Simple. This is the best program I have ever seen. Don't miss this golden opporturnity!

    Your Success is Just a Click Away!

    There is much more detail on the homepage...

    http://payspree.com/11980/lilian5278

    http://payspree.com/11898/lilian5278

    I want to see you Success,
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register