SERVIS CETAK: Namecard/Flyer/Banner/Kad /Paperbag/Folder/Brochure/Resit dan etc

Recommended Brokers


gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
PRINT MURAH TAPI TAK BERKUALITI!!

Nak ke duit habis tapi dapat barang tak puas hati?
Kalau xnak mohon baca 5 SEBAB ahli CG perlu mengambil servis percetakan dari saya :)


SEBAB 1:
Of course saya hanya memberikan SERVIS TERBAIK dgn harga yg berpatutan
(Setiap tempahan yang di hantar saya akan pastikan ianya di cetak dengan baik)

SEBAB 2:
Saya mempunyai PENGALAMAN bertahun-tahun dalam bidang percetakan (Ini bermaksud saya orang yang mahir dalam percetakan ini, boleh lihat portfolio di bawah)

SEBAB 3:
Order guna online dan barang terus SAMPAI DEPAN RUMAH dalam masa yg singkat
(Jimat Minyak, Jimat Masa dan Senang Keje)

SEBAB 4:
Designer pihak saya hanya menghasilkan DESIGN YG PROFESIONAL



SEBAB 5 (WAJIB BACA):
Khas untuk Ahli Carigold, saya akan berikan BONUS yang di jamin TIDAK di tawarkan oleh org lain di sini dan ianya bernilai ratusan ringgit.
  • PERCUMA design bg setiap tempahan percetakan dgn 3 kali amendments (Bernilai RM100)
  • PERCUMA khidmat nasihat untuk improve impact dalam bahan pemasaran anda (Bernilai RM500)

JADI KENAPA PERLU AMBIL RISIKO??

Apa servis yang saya tawarkan?
- Namecard
- Flyer
- Banner
- Kad
- Paperbag
- Folder
- Brochure
- Billbook
dan byk lagi....
tanya sahaja Insyaallah saya akan bantu anda..

Saya di area Puchong tetapi buat masa ni hanya buat secara online sahaja. Untuk buat tempahan/tanya harga boleh berikan detail di bawah
menerusi PM atau sms ke 019-3674197(GEE-SHOCK). Nanti pihak saya akan berikan maklum balas :)

Nama:
Lokasi:
Produk:
Kuantiti:
Material:
Jika tahu

Sebarang pertanyaan just komen di bawah :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Feedback Pelanggan Dari Carigold:



Hobin said:
Tgh tunggu design tt utk projeck baru.....heheheh....
petehketing said:
Saya sudah dapatkan perkhidmatan dari tt, buat biz card. Kualiti yang baik, insya Allah kalau ada keperluan mmg akan order lagi nanti.

Untuk tt atas perkhidmatan anda :)cgrock
servis superb tt.. trusted seller.. br amik brg dr tt mlm td.. tunggu hadiah percuma dr tt pula.. :)
Seronok kot tiap2 kali dapat feedback macam ni dari customer :) Ni feedback dari pihak Niaga Dropship tentang servis TT. Alhamdulillah :)

Siapa nak belajar mengenai dropship boleh temui mereka di SACC Mall Shah Alam dari 2hb-4hb Mei 2014 atau kunjungi laman web mereka untuk maklumat lanjut http://www.niagadropship.com

terima kasih tt..

barang sudah selamat sampai.. smlm post arini dah sampai..

den order business card, design pon shantekkk :)paid

ado rejeki nnt bleh repeat ..

Sharing Info Pasal Printing:

Saya akan listkan semua perkongsian saya berkaitan printing di bawah ni nanti ya :)

BANNER/BUNTING
Info 1: Ketahui jenis Finishing Banner (Page 1)
Info 2: Jenis-jenis Stand Banner (Page 1)
Info 3: Apa itu DPI (Page 3)
Info 4: Akan Datang...

FLYER
Info 1: Ketahui saiz Flyer (Page 2)
Info 2: Akan Datang...
Info 3: Akan Datang...
Info 4: Akan Datang...

BUSINESS CARD
Info 1: Akan Datang...
Info 2: Akan Datang...
Info 3: Akan Datang...
Info 4: Akan Datang...

BUKU RESIT
Info 1: Ketahui saiz resit & borang (Page 14)
Info 2: Akan Datang...
Info 3: Akan Datang...
Info 4: Akan Datang...

Siapa tak nak ketinggalan info berkaitan printing jangan lupa subscribe thread ni k :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Ketahui jenis Finishing Banner

Ketahui jenis Finishing Banner

Hari ni just nak share mengenai jenis finishing banner sambil bump post :)

Kat bawah ni ada 3 jenis finishing yang biasa di gunakan oleh pelanggan yg print banner:

  • 4 Eyelet ( Selalu org letak dekat "X Stand" atau ikat guna tali biasa kat mana2 indoor atau outdoor)

  • Pvc Pipe (Selalu org guna untuk letak pada "T Stand" atau gantung guna tali di indoor)
  • Kayu (Selalu orang guna untuk gantung guna tali di outdoor)



Nanti saya share jenis2 stand banner pulak di sini. Siapa yang tak nak ketinggalan make sure subcribe thread ni dalam list anda ya :)

Sebarang komen amat saya hargai :)
 
Last edited:

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Untuk dapat kan servis printing yang berkualiti boleh la refer detail yang saya beri di PAGE 1

Bump untuk servis printing yang terbaik dan berkualiti hanya untuk anda ahli2 CG :)
 

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Jenis-jenis Stand Banner

Jenis-jenis Stand Banner

Hari ni nak share mengenai jenis-jenis Stand Banner sambil bump post :)

Untuk memasang banner kita ada beberapa cara iaitu
- Pasang pada T Stand
- Pasang pada X Stand
- Pasang pada Roll Up
- Gantung di tiang



So far lepas tengok gambar kat atas ni clear tak? saya rasa clear dan xperlu explain dah :) Kalau tak faham just tanya je kat sini k :)

Nanti saya share macam2 lagi di sini. So mcm biasa siapa yang tak nak ketinggalan make sure subcribe thread ni dalam list anda ya :)cgrock
 

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Bump untuk petang Rabu :)cgrock
 

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
BUMP untuk hari ni :)
 

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Tempahan Bunting :)



Job bunting saiz 2"x2" untuk hari ni :)cgrock

FREE DESIGN tu siapa nak bagi? :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register