SERVIS CETAK: Namecard/Flyer/Banner/Kad /Paperbag/Folder/Brochure/Resit dan etc

Recommended Brokers


Sponsored Post

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Banner Super Mokh

Semalam TT sempat pergi tengok teater Supermokh Sebuah Muzikal di Istana Budaya. So sempat tangkap beberapa keping gambar yang banner dan bunting yang mereka guna :)

Ini boleh juga jadi bahan rujukan pada anda yang berminat nak buat nanti :)cgrock:)cgrock:)cgrock


 
Last edited:

addy

Active+ Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
3,022
Reaction score
29
Points
30
TT kawasan mana ni
Cer pm paper bag utk 2000 pcs
 

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Sticker

salam..nak tanya sticker printing kalau design dah ada..macam mana kira ye? Kalau nak print dalam 100 keping boleh ke? thanks ;)
Boleh tak ada masalah :) Tapi boleh saya tahu sticker ni nak buat untuk apa dan contoh macam mana ya?

Kalau dah tahu saya boleh dapat gambaran yang lebih jelas dan bagi harga yang the best :)
 

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
Saiz flyer

BUMP untuk pagi ni :)

Just nak share satu gambar yang boleh jadi panduan bagi mereka yg ingin buat tempahan Flyer tapi tak tahu saiz :)

Ya selalu orang tempah saiz A4 dengan A5(separuh A4) la :)cgrock:)cgrock:)cgrock
A4= Saiz kertas biasa
A5 = Separuh A4
A6 = Separuh A5
DL = 1/3 A4


 

simn

Fun Poster
Joined
Dec 21, 2009
Messages
791
Reaction score
11
Points
15
boss. klu flyer a4 potong 4 berapa sizenya? minimum order bape?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register