Wanted Servis angkat barang dan lori pindah rumah

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Aku nak pindah rumah dari Kajang ke Taman Universiti Bangi ( Dekat Komuter UKM) awal bulan depan.

Aku nak service angkat barang dan lori. Sesiapa yang ada buat service nie leh PM berapa nak charge kat aku :D
 
Sponsored Post

BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
Sewa kereta api terus.. lol... bump untuk eboss..
 
Last edited:

ronaldinhood

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2006
Messages
9,352
Reaction score
73
Points
70
Siap akhirnya Banglo ko tu Syam...
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,183
Reaction score
1,041
Points
1,101
Aku nak pindah rumah dari Kajang ke Taman Universiti Bangi ( Dekat Komuter UKM) awal bulan depan.

Aku nak service angkat barang dan lori. Sesiapa yang ada buat service nie leh PM berapa nak charge kat aku :D
nak kena angkut lintah sekali x..:p
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
uik....pindah umah baru ke? amboiii...:))

masuk banglo tak habaq...:((

sewa jer ngan sykt yg sediakan perkhidmatan pindah rumah....

dlm 1800 kot kos dia...tak ingat ahh...

depa akan mai umah anta kotak utk kita isi barang2 yg kita taknak depa pack kan...

pastu hari nak pindah tu, depa akan mai bawak lori kontena....dan kakitangan....depa pek semua barang kita....mmg kemas...kita bg arahan jer...pastu depa angkut masuk kontena....depa bawak ke rumah baru..angkut masuk rumah baru....letak kat tempat mana kita nak letak....dan ltg unpack barang2 besar mcm peti ais (balut ngan plastic wrapper tuh)...mesin basuh, tv...

dulu sy pindah umah wat cara tu...:)) sbb sgt tak larat nak kemas barang...susah ngan anak2 kecik2 lg....campur malas ler...ekekekek
 
Sponsored Post
Top
Log in Register