movers

  1. xydee6527

    Wanted Mencari lori sewa pindah rumah

    Saye mencari servis lori sewa untuk pindah rumah..detail seperti berikut: - dari taman medan, pj ke taman desa kundang, rawang - dari rumah flat tingkat 4 (xde lif) ke rumah teres satu tingkat - barang yg besar ade katil queen, peti sejuk, mesin basuh dan meja makan - pindah barang pada 23hb...
  2. pahlawankota

    Wanted Memerlukan perkhidmatan lori pindah rumah

    assalamualaikum warga CG.. nak minta bantuan..hujung bulan ogos ni saya akan berpindah ke pasir mas , kelantan,, ada tak sesiapa yg tahu mana nak dapat lori utk pindah barang..brg tak byk.bawak yg penting je.sbb kat pasir mas pon dah ada barng..brg yg nak bawak cuma peti ais,mesin basuh , sofa L...
  3. shahsya

    Wanted Servis Hantar Barang ke Booth Event (Setia Alam- PJ)

    Assalamualaikum .. Sesiapa mmg buat servis untuk menghantar barang boleh hubungi atau tinggalkan komen yer. Saya mencari company atau sesiapa yang buat servis hantar barang untuk ke tempat booth kami di PJ (kami dari Setia Alam). Van lebih baik. Sekiranya ada, sila tinggalkan komen anda dengan...
  4. -SyaDa-

    Wanted Perkhidmatan Lori Utk Pindah Jitra - Mersing

    Assalamualaikum... nak tanya kawan2 CG sekalian. siapa yg ada sediakan perkhidmatan lori? or kenal sapa2 yg sediakan perkhidmatan mcm tu? sbbnya perlukan lori untuk berpindah. Angkut barang dari Jitra, Kedah ke Mersing, Johor. Tarikh pindah antara 23/12 - 28/12. sesiapa yg boleh tolong boleh...
  5. eishen

    Wanted Mencari lori angkut barang dari sauk (perak) ke machang.

    Assalamualaikum geng2 cg... sy mencari sape2 ade lori sendiri2 ke kawan2 ke yg mmg dlm perjlanan pulang dr perak ke kltn...nk pindah brg dari sauk perak ke machang... Hanya 4 brg je nk nk wt balik kltn.. motosikal. mesin basuh peti sjuk ktil bujang kalau sape2 ade maklumat boleh la share2...
  6. Silveray

    Wanted Pindah Plotter AO

    Mencari transportation + technician + manpower untuk memindahkan plotter saiz AO HP Designjet dari USJ ke Taman Melati. ASAP contact 0149702130
  7. mr_x6006

    Wanted Mencari khidmat LORI utk pindah rumah - JB ke KEDAH.

    SALAM MESRA WARGA CG.. Aku nak tanya, de tak warga CG yg sediakan khidmat lori utk berpindah dari JOHOR BAHRU ke JITRA, Kedah? Kalau ada brapa RM korang caj? Siap dgn pekerja untuk angkut barang berapa RM? Harap korang dpt mbantu aku.. Time kasih.. :D
  8. C

    To Sell Khidmat pindah rumah, angkat barang, pejabat dan lain-lain

    Menyediakan sewa lori di selangor, kuala lumpur dan semenanjung malaysia Menyediakan perkhidmatan untuk:- * Mengangkut barang2 pindah rumah & pejabat, perindustrian, dll. * Kami juga menyediakan Lori untuk tujuan pengangkutan * Tenaga pekerja disediakan jika diminta (tukang angkat barang) *...
  9. P

    Wanted Mencari khdimat lori & pekerja pindah rumah

    Salam... ader x mmbr2 CG yg boleh offer khidmat sewa lori & pekerja utk pindah rumah dari Klang ke Bangi.. sila hubungi sy melalui email [email protected] TQ.
  10. faris_sn

    Wanted Nak Cari Lori Nak Cari Lori 3 tan Pindah Rumah

    as title aku mencari lori 3 tan pindah rumah didalam Shah Alam (S20 >> S11) teres 1 tkt ke teres 1 tkt nak servis dlm 25/5 belah pagi tolongggg...best price plsssss..siap 2/3 org pekerja blh sms juga ke 0192822892
  11. psx_dream87

    Wanted Mencari syarikat yang boleh menguruskan perpindahan pejabat

    saya mencari syarikat yang boleh menguruskan perpindahan pejabat kerajaan di seremban. klu boleh ada lori 5 tan or 8 tan,10 tan bounded lorry (lori bertutup) minta untuk sediakan sebut harga. syarikat bumiputera sahaja. yang berpengalaman dalam urusan perpindahan pejabat kerajaan di utamakan...
  12. I

    Wanted Pakej servis lori siap pindah

    Assalam.. aku perlukan pakej lori siap pindah budget aku tak sampai 300.. need urget .. brg ade 13 yg beso terdiri dr sofa, meja, almari kabinet and bla2.. nak pindah pada jumaat petang... jarak= 7km.. dr rumah flat ke rumah teres.. no: 0133536426
  13. S

    To Sell KHIDMAT LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)

    PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI (saiz 3 Ton,kargo am).... - Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK - Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini... - Boleh membekalkan pekerja mahir atas permintaan…… -...
  14. K

    To Sell Perkhidmatan Lori 1 Tan

    Kami menawarkan perkhidmatan lori seperti pindah rumah dan penghantaran stok dengan harga yang berpatutan. Anda boleh wassap/call Mr Tan 012 6101135 untuk pertanyaan harga. Lokasi kita ialah di Sungai Buloh Perkhidmatan kami merangkumi kawasan Petaling Jaya, Selayang, Kepong, Kuala Lumpur :)...
  15. mizan08

    To Sell Perkhidmatan Sewa lori 1 - 3 ton, ASTRO, Aircond dll

    1) PINDAH RUMAH - Khidmat buka/pasang ASTRO - Packing & general workers - Khidmat buka/pasang almari,katil,lampu, kipas, frame gambar, dan sebagainya - Buka/pasang Antenna 2) MEMBAWA MOTOSIKAL (Motosikal biasa, Superbike & Harley Davidson) 3) CARGO AM[/SIZE] SILA HUBUNGI KAMI MELALUI...
  16. eboss

    Wanted Servis angkat barang dan lori pindah rumah

    Aku nak pindah rumah dari Kajang ke Taman Universiti Bangi ( Dekat Komuter UKM) awal bulan depan. Aku nak service angkat barang dan lori. Sesiapa yang ada buat service nie leh PM berapa nak charge kat aku :D
  17. zaleo_83

    To Sell Logistic and moving services

    Sesiapa yang ingin memerlukan perkhidmatan pindah barang rumah,barang pejabat dan kenderaan kereta atau motor kami menyediakan perkhidmatan.. Penghantaran seluruh semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak
  18. mizan08

    To Sell Perkhidmatan lori 1 - 3 ton (Pindah, ASTRO)

    PERKHIDMATAN SEWA LORI 1 - 3 TON KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TERUTAMA BAGI KWS SELANGOR & KUALA LUMPUR. PERKHIDMATAN KAMI MERANGKUMI:- 1) PINDAH RUMAH - Khidmat buka/pasang ASTRO - Pembungkusan - Khidmat memasang lampu, kipas, frame gambar, dan sebagainya - 2) MEMBAWA MOTOSIKAL...
  19. H

    To Sell Packers and movers MUMBAI

    Packers and Movers Services in Delhi provides by the company South Leo Packers and Movers South Leo Packers and Movers Services are Delhi Based Company, That offers packing and moving services all over India. The Company has many branches in all over India and provides services in ware house...
  20. R

    Wanted Lori Sewa Damansara Damai - Desa Coalfields (Sg Buloh)

    Salam Hujung minggu ni, aku akan berpindah dari Damansara Damai ke Desa Coalfields, Tarikh perpindahan aku ialah 2 Ogos 2008, Aku sedang mencari pemilik-pemilik atau bukan pemilik yang mendapat hak untuk membawa lori berkapasiti 3 tan, Aku ingin mendapatkan khidmat dari kalian, Klau ada yang...
Top
Log in Register