sapa boleh bantu Google Adsanse

CG Sponsors




may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
ada sapa2 boleh buatkan blog untuk saya?
acc google melalui youtube dah approved
alhamdulillah

ada pm beberapa org rakan, ada yg bagi feedback
ada yg diam je (sibuk kot)
sebab manatau leh buat side income kt sini lak
hrp sgt2
tq
 
Last edited:
Sponsored Post

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
sapa boleh ajarkan/buatkn yer
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
saya pernnah buat forex, etore skrg nak try buat GA
sbb saya nak cuba buat side income untuk keluarga
sbb tu dah ramai saya pm, tp no fedback
mgkin mereka blm terbuka hati ingin membantu/sibuk
saya fhm sbb masing2 ada komitmen
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
blog dah ada (bacis)
tp tak tau nak bg traffic
ada ada eraning
tak ada click setakat ni :)
 

blackhatnotes

Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
1,458
Reaction score
16
Points
25
pelik utube ade tp nape nk wat blog g,,? utube pon ley dpt smpai 10usd shari pew,,heee
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,704
Reaction score
905
Points
176
blog kalau nak buat, kalau bule cara senang nak dapat visitors cari buat fanpage dan dapatkan ramai likers.. Gerenti leh meletop :D
 

blackhatnotes

Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
1,458
Reaction score
16
Points
25
ada masuk 6video
tp tak ada org tgk pun
tak ada earning:((


kasi nek semangat sikit,,:)

yg tu post vid sal kes lahad datu,,pastu submit artikel + embended vid ke article directory pkai senukex,,

harap mmbantu,,ty
 
Sponsored Post
Top
Log in Register