BTC USD 23,547.3 Gold USD 1,867.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Sangkar Hamster Terpakai

8itis9

Active Member
Messages
2,172
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,172
Reaction score
11
Points
30
kalau ada sangkar hamster (yang kecik pun tak pa), dan masih boleh digunakan, boleh la hubungi aku.

COD : kl & skudai @ jb

UPDATE :
rezeki kot, jumpa iklan kat mudah, seorang owner jual 2 ekor hamster jenis roborovski 2 ekor (8bulan) + sangkar + makan dia + brg2 semua la, (pendek kata complete set) dengan harga RM 50 ja.

baru ambik tadi. sangat comel. teruja gila. :D:D

hamster dah jual. tread ni di buka bagi yg mencari sangkar hamster sahaja
 
Last edited:
Sponsored Post

Yul-Minho

Legendary Member
gem
Messages
15,947
Joined
Jul 23, 2012
Messages
15,947
Reaction score
1,171
Points
201
den pun nak cari sangkar hamster 2nd jugak..

terpikat plak kt hemster sejak minggu lepas..
jumaat lepas p kedai pet beli ulat utk glider,
nmpak ada 3 ekor hamster dlm aquarium..
den try pegang.. jinak plak depa..
rupa diorg sejibik mcm yul - hamster den yg mati dulu..

klu ada sesiapa area BM, Kulim yg ada sangkar ni
boleh la roger2 den yer.. TQ

**tt tumpang post kt thread tt yer..
malas plak nk bukak thread baru.. :)
 

8itis9

Active Member
Messages
2,172
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,172
Reaction score
11
Points
30
den pun nak cari sangkar hamster 2nd jugak..

terpikat plak kt hemster sejak minggu lepas..
jumaat lepas p kedai pet beli ulat utk glider,
nmpak ada 3 ekor hamster dlm aquarium..
den try pegang.. jinak plak depa..
rupa diorg sejibik mcm yul - hamster den yg mati dulu..

klu ada sesiapa area BM, Kulim yg ada sangkar ni
boleh la roger2 den yer.. TQ

**tt tumpang post kt thread tt yer..
malas plak nk bukak thread baru.. :)

dah jumpa belom sangkar?
dalam aquarium pun best, xda la si hamster mengasah2 gigi dia tu... (macam hamster dlu):D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register