Wanted Sangkar Hamster Terpakai

CG Sponsors




8itis9

Active Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,173
Reaction score
11
Points
30
kalau ada sangkar hamster (yang kecik pun tak pa), dan masih boleh digunakan, boleh la hubungi aku.

COD : kl & skudai @ jb

UPDATE :
rezeki kot, jumpa iklan kat mudah, seorang owner jual 2 ekor hamster jenis roborovski 2 ekor (8bulan) + sangkar + makan dia + brg2 semua la, (pendek kata complete set) dengan harga RM 50 ja.

baru ambik tadi. sangat comel. teruja gila. :D:D

hamster dah jual. tread ni di buka bagi yg mencari sangkar hamster sahaja
 
Last edited:
Sponsored Post

hellspermaster

Active+ Member
Joined
Aug 23, 2013
Messages
2,944
Reaction score
76
Points
45
x yah cari...wat sndiri jer...pegi cari toy lelama adik2 tt, pastu bubuh lam sangkar...hamster lebih comel bila bermain toy2 lama adik tt tu...
 

8itis9

Active Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,173
Reaction score
11
Points
30
x yah cari...wat sndiri jer...pegi cari toy lelama adik2 tt, pastu bubuh lam sangkar...hamster lebih comel bila bermain toy2 lama adik tt tu...
adik2 semuanya dah sekolah menengah. xtau diorg cmpk mana toy tu. :D
 

Yul-Minho

Legendary Member
Joined
Jul 23, 2012
Messages
15,938
Reaction score
1,170
Points
201
den pun nak cari sangkar hamster 2nd jugak..

terpikat plak kt hemster sejak minggu lepas..
jumaat lepas p kedai pet beli ulat utk glider,
nmpak ada 3 ekor hamster dlm aquarium..
den try pegang.. jinak plak depa..
rupa diorg sejibik mcm yul - hamster den yg mati dulu..

klu ada sesiapa area BM, Kulim yg ada sangkar ni
boleh la roger2 den yer.. TQ

**tt tumpang post kt thread tt yer..
malas plak nk bukak thread baru.. :)
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
dulu penah bela. bila b'anak pinak byk plak, sesak sangkar. pastu si anak ada yg kena mkn mak/bapak. kesian plak. skang tak bela lagi..
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
wei ko duk skudai ke?ke tunang ko?datang rengit la..benda camni dalam rm10-20 je..
 

8itis9

Active Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,173
Reaction score
11
Points
30
den pun nak cari sangkar hamster 2nd jugak..

terpikat plak kt hemster sejak minggu lepas..
jumaat lepas p kedai pet beli ulat utk glider,
nmpak ada 3 ekor hamster dlm aquarium..
den try pegang.. jinak plak depa..
rupa diorg sejibik mcm yul - hamster den yg mati dulu..

klu ada sesiapa area BM, Kulim yg ada sangkar ni
boleh la roger2 den yer.. TQ

**tt tumpang post kt thread tt yer..
malas plak nk bukak thread baru.. :)
dah jumpa belom sangkar?
dalam aquarium pun best, xda la si hamster mengasah2 gigi dia tu... (macam hamster dlu):D
 

8itis9

Active Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,173
Reaction score
11
Points
30
dulu penah bela. bila b'anak pinak byk plak, sesak sangkar. pastu si anak ada yg kena mkn mak/bapak. kesian plak. skang tak bela lagi..
ooo da baca kalo anak yg baru lahir kena asingkan dari bapak dia... nati mati kena makan ngan mak bapak dia tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register