BTC USD 48,738.200 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sangkar

  1. 8itis9

    Wanted Sangkar Hamster Terpakai

    kalau ada sangkar hamster (yang kecik pun tak pa), dan masih boleh digunakan, boleh la hubungi aku. COD : kl & skudai @ jb UPDATE : rezeki kot, jumpa iklan kat mudah, seorang owner jual 2 ekor hamster jenis roborovski 2 ekor (8bulan) + sangkar + makan dia + brg2 semua la, (pendek kata complete...
  2. EncikEx

    Wanted Cage/Sangkar Sugar Glider

    salam aku nak tanya berapa harga cage utk sugar glider yang tinggi dlm 3 kaki tu ? kalau area melaka ni mana nak carik ? dan kalau sesape forumer CG ni ada jual, bley bgtau ye tq :)cgrock
  3. T

    To Sell Cages for sale

    USED CAGES FOR SALE!!! 3BIG BLACKWIRE CAGE (FOR CAT OR RABBIT)@ RM35each(normalprice rm70) & 1BIG TWO TIRE HAMSTER [email protected] RM60 (normalprice RM120) & 1CUTE PINKY BIRD [email protected] RM20 (normalprice rm35) & 1SMALL WHITEWIRE CAGE (FOR SMALL RABBIT)@ RM10 *area srikembangan *contact [email protected] or...
Top
Log in Register