BTC USD 61,092.7 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Rokok Harga Murah

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
Assalamualaikum warga CG...

ada tak sesiapa yg tahu kat mana nak cari rokok Dunhill atau winston dengan harga murah ? :-?:-? kira mcm ada supplier la..

kalau ada info let me know ya :)cgrock

019-3915659
 
Sponsored Post

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
kalau kat supplier betul rasa nya harga murah 6 lebih kurang lah kalau 1 katon=10 kotak.. tp yg aku tau mildseven lah.. sebab adik aku memang beli katon je
 

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,608
Reaction score
361
Points
81
kalau dapat gtau ye tt..

aku pun dulu bkak thread nk cr winston light dalam 2-3 katon

tapi diorang suh bli rokok seludup yg murah tu plak :)
 

faiz85

Active Member
Joined
Jun 1, 2011
Messages
1,039
Reaction score
17
Points
25
semua ko jual bro..bgus btol..student lagi dah pikir berniaga..
 

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
kalau kat supplier betul rasa nya harga murah 6 lebih kurang lah kalau 1 katon=10 kotak.. tp yg aku tau mildseven lah.. sebab adik aku memang beli katon je

budak kolej and dak rumah aku x hisap yg tuh...
ramai gila dunhill dgn winston :(:(
 

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
kalau dapat gtau ye tt..

aku pun dulu bkak thread nk cr winston light dalam 2-3 katon

tapi diorang suh bli rokok seludup yg murah tu plak :)

kalau dpt rokok seludup dunhill ape salahnya kan
janji harga murah :D:D no tax charged
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register