BTC USD 59,714.9 Gold USD 1,743.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

cigarette

  1. shafizan86

    Wanted Cigarette rolling papers (Zigzag & Rizla)

    salam , hi .... ada sapa2 dalam ni yang ada jual benda ni : 1. Zig Zag Liquorice Cigarette Papers 2. Rizla Licourice Rolling Papers dah puas mencari area penang ~X(~X(~X( tolong ya sesapa yang boleh membantu :)cgrock:)cgrock ni contoh gambarnya :
  2. afifdaud

    To Sell [SOLD to sayid83] Rokok Dunhill 10 Kotak RM70 DATANG LAGI!!!

    Assalamualaikum Berikutan kejayaan den menjual rokok di THREAD INI maka den nak jual lagi skali harga sama kualiti korg tentukan lah :)) Dunhill Buatan Malaysia Tarikh Dikilang 14/09/12 layan gambar2 di bawah :)cgrock RM70 no nego :p COD ONLY : Kota Damansara Tropicana...
  3. BeritaGempak

    Wanted Rokok Harga Murah

    Assalamualaikum warga CG... ada tak sesiapa yg tahu kat mana nak cari rokok Dunhill atau winston dengan harga murah ? :-?:-? kira mcm ada supplier la.. kalau ada info let me know ya :)cgrock 019-3915659
  4. kaneda82

    Wanted Cigarettes Vending Machine Business

    removed.......
Top
Log in Register