BTC USD 52,860.7 Gold USD 1,682.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

reset admin password

CG Sponsors




qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
salam..aku ada soalan (sebenarnya orang lain yang tanya aku..so aku forwardkan soalan nih,minta tolong CGrian..)..bagaimana kita nak reset admin password..pc guna win XP
 
Sponsored Post

taz81sucker

Active Member
Joined
Jul 30, 2009
Messages
1,497
Reaction score
12
Points
25
guna 3rd party software ..jer bleh try google. aku salu guna ophcrack
 

n0t4u2cm3

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2009
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
export SAM file then try crack pakai lopcrack or opthcrack
 

antudegil

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
1,790
Reaction score
103
Points
33
ni utk password apa? account admin? masuk safe mode pastu bley delete account admin tu dekat control panel. then bley create account admin yang baru.
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
ni utk password apa? account admin? masuk safe mode pastu bley delete account admin tu dekat control panel. then bley create account admin yang baru.
aku nak masuk safe mode pun tak bley..usb port xleh detect aku nyer pen drive..macam mana aku nak guna 3rd party :(:)((
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
xder cara lain ke..slain format..?
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
masuk safe mode ade kena mengena ngan pendrive ke?:D
:-?:-?...aku nak masuk safe mode..tak boleh..bila window start normal..cucuk pendrive..usb port tak detect pendrive aku..2 situasi yang berbeza..tapi aku masih nak reset admin password :(:)((
 

lelakiselamanya

Active Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,440
Reaction score
23
Points
30
:-?:-?...aku nak masuk safe mode..tak boleh..bila window start normal..cucuk pendrive..usb port tak detect pendrive aku..2 situasi yang berbeza..tapi aku masih nak reset admin password :(:)((
safe mood x le masuk?...ko dah tekan f8 masa nak masuk windows?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register