Reset password

Recommended Brokers


Sponsored Post

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,639
Reaction score
160
Points
33
USB port tak kan x dpt detect...

nampak mcm semua x jalan tu...window berapa ni bro?
----------------------------------------------------------------
cmos reset terminal untuk laptop lama ada terminal,moden laptop dah tak ada.

dah cuba discharge cmos bateri dan biarkan 2 jam,semua password reset kecuali windows.

----------------------------------------------------------------

nak cuba passwrd recovery guna usb pulak.

----------------------------------------------------------------
tu la macam sistem ada tak kena.

windows 7
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,491
Reaction score
2,612
Points
201
----------------------------------------------------------------
cmos reset terminal untuk laptop lama ada terminal,moden laptop dah tak ada.

dah cuba discharge cmos bateri dan biarkan 2 jam,semua password reset kecuali windows.

----------------------------------------------------------------

nak cuba passwrd recovery guna usb pulak.

----------------------------------------------------------------
tu la macam sistem ada tak kena.

windows 7
window 7 skrng banyak d patahkan oleh window 10...terutama kalo guna yg pirate..

kalo ori memang dia suruh push k window 10...

aku punya satu desktop window 7 x ori..nak pakai window 10 spec lama...

memang tersadai je..

ingat nak guna OS open lah..mcm linux..atau os chrome...
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,639
Reaction score
160
Points
33
(solved)

keyboard tak fungsi :

selepas discharge cmos bateri aq biar kan dan..hari ni ok pulak!.


reset password:

ikut video tak ada efek....aq buang bateri lp,buka sampai windows password lepas tu off kan adapter.

selanjutnya ikut video dari minit 1:35 ke 8:45 sahaja.(ada buang tanda tik kat admin akaun..)

shutdown dan password hilang.


untuk windows 7 ,windows lain2 tak tahu..
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register