BTC USD 24,554.3 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rawatan bekam lintah di seremban

perfectQ-BazaarMAINS

Freshie
Messages
2
Joined
Mar 4, 2012
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Perfectq,merupakan pusat yang menawarkan rawatan bekam lintah. Kami beroperasi di bangunan bazaar mains, seremban. Betul-betul depan rhb bank, sebelah pusat tuisyen setia dan berdekatan kfc baru menpunyai drive thru. Rawatan ini amat sesuai untuk merawat masaah resdung, sakit-sakit sendi, jerawat, sakit kepala, bengkak-bengkak badan, kecing manis, gout, tekanan darah tinggi, bisul dan pelbagai jenis penyakit lain. Khasiat enzime di dalam air lintah inilah yang merawat masalah penyakit selain menghisap darah kotor.

Rawatan ini tidak menyakitkan. Kami menawarkan pakej-pakej yang murah berbading tempat lain. Kami menggunakan lintah yang bersih, dimana ianya telah menjalani prosess kuaratin terlebih dahulu sebelum digunakan.

Sekiranya anda berminat anda boleh menghubungi kami ditalian en, akraf 0176624234 / pn. Ekin 0122631213. Anda digalakkan membuat temujanji bagi mengelak menunggu terlalu lama. Anda juga boleh melawat website kami www.perfectq.co.nr / www.perfectqspa.blogspot.com
 

Attachments

  • 01.jpg
    01.jpg
    219.5 KB · Views: 41
  • 03.jpg
    03.jpg
    215.4 KB · Views: 42
Sponsored Post

ezura

Super Active Member
Messages
5,888
Joined
May 24, 2007
Messages
5,888
Reaction score
36
Points
75
bagus ni..tapi geli ler nak cuba......pakai tak ler........
 

kalamsiber

Super Active Member
Messages
8,438
Joined
Feb 2, 2011
Messages
8,438
Reaction score
41
Points
70
aalamak geli laa pulak nengok nyer..,
 

tokputih

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,363
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,363
Reaction score
903
Points
176
waaa cam anak didik eboss jer... eboss dah lama tak online... tetiba bekam ni pulak keluar moga berjaya...
 

zamreda

CG Top Poster Club
gem
Messages
31,388
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
52
Points
120
yng berkudis kat kaki tu dah ok ke skg nie?..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register